Azelac RU liposomal serum, 30ml, Sesderma

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

118,11 Lei
Descriere produs

Serul lipozomal Azelac RU este o formula lipozomica cu ingrediente active care actioneaza direct asupra melanocitelor. Petele de pe piele sunt unul dintre cel mai des intalnite motive ale vizitelor la dermatolog. Cauza lor este productia excesiva de melanina (pigment inchis), provocata de expunerea la soare, sarcina (melasma), imbatranire, pistrui. Deschide si reduce intensitatea petelor de orice etiologie Previne aparitia lor. Serul poate fi utilizat ca tratament de baza sau in combinatie cu alte tratamente de depigmentare (exfolianti chimici, laser sau IPL).

Mod de utilizare: Curatati tenul si apoi aplicati srumul pe zona care trebuie tratata, seara, inainte de culcare. Apoi, aplicati crema obisnuita.

Mod de prezentare: 30ml.

Doza de yuga

Doza de yuga: Serul facial Sesderma Azelac RU este un produs cu un continut de substante active ridicat. De aceea, ofera tenului cea mai luxoasa ingrijire si uniformizeaza nuanta tenului, elimina semnele de oboseala.

Indicatii si recomandari: Recomandat ca tratament depigmentar ce actioneaza direct asupra pielii si ofera un aspect luminos si neted.

SKU 00038-1031450
EAN 8429979208040
Brand Sesderma
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Azelac RU liposomal serum, 30ml, Sesderma
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.