Silimarina 14000mg, 30 tablete, Cosmo Pharm

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 32,77 Lei 34,49 Lei
Descriere produs

Descriere produs: Un produs de calitate intr-o concentratie imbatabila, echivalentul a 14000mg, care asigura o eficienta maxima. Are puternice proprietati antioxidante, fiind un complex de biofloavonoizi (silimarina, silibina,silibianina) cu remarcabile proprietati detoxifiante si actiune hepatoprotectoare. Silimarina (Silybum marianum) este o planta orginara din zona Mediteraneana, recunoscuta pentru proprietatile sale terapeutice de peste 2000 de ani. Ajuta la formarea enzimelor si la buna functionare a sistemului digestiv, stimuleaza productia bilei, reduce inflamatiile . Are efect decongestionant, colagog, spasmolitic.
Detoxifiant, antioxidant, hepatoprotector : Silimarina ajuta la eliminarea toxinelor din organism; are puternic efect antioxidant; neutralizeaza radicalii liberi si leucotrinele; inhibitor al stresului oxidativ indus de razele UV asupra pielii ;incetineste procesul de imbatranire atat la nivelul epidermei cat si la nivelul organelor; contribuie la pastrarea integritatii si functionalitatii ficatului ; creste productia de glutation-enzime antioxidante care protejeaza ficatul ; Silimarina este importanta in regenerearea celulei hepatice ; stimuleaza cresterea sintezei de proteine ce determina la inlocuirea celulelor lezate ; determina eliminarea din organism a reziduurilor de medicamente, antibiotice, metale grele si elemente specifice poluarii din aerul inspirat ; ajuta la detoxifierea organismului expus consumului de alcool si pesticide ( provenite din alimentatie) dar si a substantelor din ciupercile otravitoare
Efect antitumoral : Silimarina este un antioxidant cu puternic efect antitumoral ; ajuta la buna functionare a sistemului imunitar ; reduce stresul oxidativ exercitat asupra ADN-ului ; impiedica dezvoltarea celulelor canceroase ; contribuie la reducerea efectelor nocive ale radioterapiei asupra pielii
Reduce colesterolul, sprijina functia bilei, splinei, rinichilor si pancreasului: Silimarina contribuie la reducerea inflamatiilor si la scaderea colesterolului ; ajuta la detoxifierea si curatarea sangelui ; previne incidenta stresului oxidativ asupra arterelor ; contribuie la buna functionare a rinichilor, splinei si vezicii biliare ; stimuleaza secretia si eliminarea bilei ; este eficient in cazul pacientilor cu rezistenta la insulina ; determina reducerea nivelului de zahar din sange

Compozitie: Un comprimat contine 280 mg silimarina, echivalent a 14 g de armurariu.

Forma de prezentare: 30 tablete

Mod de administrare: Adulti si tineri peste 15 ani:  1-2 tablete de Silimarina de 2-3 ori/zi timp de minim 8 saptamani, cu 30 de minute inaintea mesei.

Atentionari: Intoleranta la oricare dintre componentele produsului. Pentru administrarea de Silimarina in caz de sarcina sau alaptare, solicitati avizul medicului. Consultati medicul in cazul in care sunteti supus chimioterapiei sau radioterapiei.

Doza de yuga

Doza de yuga: Un medic din natura pentru sanatatea ficatului! Silimarina este un veritabil dar al naturii oferit de Cosmo Pharm pentru sanatatea ficatului, unul dintre cei mai puternici protectori hepatici naturali.

Indicatii si recomadari: Silimarina este recomandata:
-ca protector hepatic, impotriva distrugerilor produse de: medicamente hepatotoxice, dieta (coloranti, conservanti), alcool, expunere la poluanti, chimicale, ierbicide, pesticide si alti poluanti de mediu.
-adjuvant in tratamentul afectiunilor ficatului: hepatite de etiologie: virala, toxice, alcoolice, cronice, ciroze, insuficienta hepatica, cancer.
-pentru mentinerea unui ficat sanatos si detoxifierea naturala a organismului.

SKU 00038-1030700
EAN 6424272004582
Brand COSMO PHARM
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Silimarina 14000mg, 30 tablete, Cosmo Pharm
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.