Sirop Coughed cu zahar, 100ml, Ayurmed

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

25,88 Lei
Descriere produs

 Coughed  sirop este un produs natural ayurvedic care sustine sanatatea cailor respiratorii superioare si inferioare, fiind adjuvant in toate tipurile de tuse (uscata, productiva, convulsiva). 

Modul de utilizare:Copii 1-3 ani: cate o jumatate de lingurita (2.5ml) de 2 ori pe z, Copii peste 3 ani: cate o lingurita (5ml) de 2 ori pe zi;Adulti: cate 1-2 lingurite (5-10ml) de 2-3 ori pe zi.Se administreaza cu 30 minute inainte de masa sau la o ora dupa masa.

Atentionari si precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte secundare sau reactii adverse la doza si modul de utilizare recomandate.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Siropul contribuie la: mentinerea starii de sanatate a aparatului respirator la diminuarea efectelor tuturor formelor de tuse, reducerea secretiilor mucoase, a uscaciunii si iritatiei de la nivelul gatului si bronhiilor , facilitarea procesului respiratiei-,complementar in terapia astmului bronsic, mentinerea tonusului general al organismului.

Indicatii si recomandari: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 60 zile. Efectul este stabil in timp. Nu se recomanda persoanelor cu diabet.Agitati inainte de administrare.

SKU 00038-1016379
Brand Ayurmed
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Sirop Coughed cu zahar, 100ml, Ayurmed
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.