Sirop Coughend fara zahar, 100ml, Ayurmed

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

23,99 Lei
Descriere produs

Coughend sirop fara zahar este un produs natural recomandat in tratamentul afectiunilor cailor respiratorii. Trateaza raguseala si iritatiile provocate de tuse, calmeaza gatul si caile respiratorii si reduce senzatia de uscaciune. Coughend sirop fara zahar are actiune expectoranta, fluidizand mucusul si favorizand eliminarea acestuia.

Decongestioneaza caile respiratorii si amelioreaza simptomele in toate tipurile de tuse: productiva, uscata si convulsiva. Are un gust placut, usor mentolat. Contine lemn dulce, busuioc, ghimbir, piper indonezian, piper negru, menta, camfor, rogoz, talispatra si kakar singhi.

Ingrediente: Pistacia integerrima, Adhatoda vasica, Piper longum, Cyperus rotundus, Glycyrrhiza glabra, Ocimum sanctum, Abies webbiana, Solanum xanthocarpum, Cinnamomum zeylanicum, Piper nigrum, Viola odorata, Sarcostemma brevistigma, Zingiber officinalis, Sodi bibories, Mentha sylvestris, Cinnamomum camphora, Zahar (sorbitol), Apa.

Mod de administrare: Copii intre 1-3 ani: cate ½ lingurita (2.5 ml) de 2 ori pe zi. Copii peste 3 ani: cate 1 lingurita (5 ml) de 2 ori pe zi. Adulti: cate 1-2 lingurite (5-10 ml) de 2-3 ori pe zi. Se administreaza cu ½ ora inainte de masa sau la o ora dupa masa.

Atentionati si precautii:  A nu se depasi doza recomandata pentru consumulul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Fara efecte secundare sau reactii adverse la doza si modul de utilizare recomandate. 

Prezentare:100ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Siropul poate fi folosit si preventiv pe intrega durata a anotimpului rece pentru a apara organismul impotriva atacurilor de raceala si gripa si a intari sistemul imunitar.

Indicatii si recomandari: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 60 zile. Efectul este stabil in timp.

SKU 00038-1015508
Brand Ayurmed
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sirop Coughend fara zahar, 100ml, Ayurmed
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.