Sirop de orez, ECO, 350g, Biona Organic

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

23,39 Lei
Descriere produs

Siropul de orez BIO este un lichid vascos, cu aspect de miere poliflora, auriu spre maroniu, are un gust dulce placut, dar doar 25-30% din puterea de indulcire a zaharului, la aceeasi cantitate.

Acest lucru se datoreaza continutului scazut in zaharuri simple, rapid absorbabile, dulci (glucoza, maltoza) si continutului mare de carbohidrati cu molecule mai mari, mai putin dulci.

Aceasta compozitie face din siropul de orez BIO un indulcitor mai potrivit pentru copii si pentru toata lumea, deoarece continutul scazut in zaharuri simple, rapid absorbabile il face sa nu creasca brusc nivelul de glucoza din sange, menajand astfel pancreasul.

Siropul din orez Biona are o valoare glicemica scazuta, conferind energie organismului pe o perioada lunga de timp.

Siropul de orez BIO constituie si o sursa buna de minerale.

Fiind un produs 100% natural, siropul din orez BIO contine o serie de nutrienti care se regasesc in produsele in care acesta este folosit, de la briose la batoane de cereale si prajiturele.

Magneziul din siropul BIO de orez relaxeaza muschii si nervii, amelioreaza simptomele astmului si cele de migrena, ajutand in caz de oboseala.

Siropul de orez BIO mai contine mangan, vitamina B si fier.

Ingrediente: sirop de orez*, din agricultura certificata ecologica.

Valori nutritionale / 100 g:
Energie 1209kJ/289kcal
Grasimi <0.5g, din care saturate <0.1g
Carbohidrati 69g, din care zaharuri  67g
Proteine 1.4g
Sare 0.08g

Tara de origine: Mexic

Prezentare: 350g

Doza de yuga

Doza de yuga: Siropul de orez BIO este un lichid vascos, cu aspect de miere poliflora, auriu spre maroniu, are un gust dulce placut, dar doar 25-30% din puterea de indulcire a zaharului, la aceeasi cantitate.

Indicatii si recomandari: Siropul de orez BIO se poate folosi in ceai, cafea, bauturi de orice fel, in cerealele de dimineata, la prepararea dulciurilor, sosurilor, gemurilor, dulceturilor, biscuitilor si marinatelor etc.

 

SKU 00038-1009109
Brand Biona Organic
EAN 5032722304888
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sirop de orez, ECO, 350g, Biona Organic
ca