Sirop turmeric-lamai, fara zahar, ECO, 500ml, SONNENTOR

In stoc

Pret

Pret special 37,48 Lei 42,99 Lei
Descriere produs

Acest sirop BIO, indulcit doar cu sirop de pere, are la baza ceaiul turmeric auriu, ceea ce ii ofera un gust picant, iar lamaia ii da un strop de prospetime. 

Turmericul, ruda apropiata cu ghimbirul, este o radacina galbena, din care se obtine un condiment cu aroma intensa, specific indiana, dar si cu o multime de beneficii pentru sanatate: este un antiinflamator natural, accelereaza metabolismul si scade colesterolul rau, elimina toxinele din organism, amelioreaza durerile menstruale si reduce tensiunea arteriala ridicata, scazand astfel riscul de afectiune cardiovasculara.

Mod de preparare:

Poate fi preparat atat cu apa fierbinte pentru obtinerea unui punch delicios in zilele racoroase de iarna, cat si cu apa rece pentru un cocktail in timpul verii. A se dilua cu 1:12.

Ingrediente:
Concentrat din suc de pere ecologic (80%), Extract din ceai de turmeric ecologic (9%), Scortisoara - Ceylon ecologic, Cuisoare ecologic, cardamom ecologic, Ghimbir ecologic, Fenicul ecologic, Coriandru ecologic, Lemn dulce ecologic, Vanille ecologic, Piper negru ecologic, Concentrat din suc de lamaie ecologic (2%)

Fara zahar adaugat - indulcit doar cu sirop de pere.

CERTIFICAT ECOLOGIC ABG RO-ECO-018

Produs in Autria.

Ambalaj: sticla 500 ml

 

DOZA DE YUGA

Doza de yuga: Acest sirop BIO, indulcit doar cu sirop de pere, are la baza ceaiul turmeric auriu, ceea ce ii ofera un gust picant, lamaia dandu-i un strop de prospetime. Turmericul, ruda apropiata cu ghimbirul, are o aroma intensa, specific indiana, cu numeroase beneficii pentru sanatate.

Indicatii si recomandari: Pentru a obtine gustul perfect, este recomandat a se dilua cu 1:12 cu apa fierbinte pentru obtinerea unui punch delicios in zilele racoroase de iarna, dar si cu apa rece pentru un cocktail in timpul verii.

SKU 00068-1007699
EAN 9004145005938
Brand N/A
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sirop turmeric-lamai, fara zahar, ECO, 500ml, SONNENTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.