Soia crocanta, 50g, SOLARIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,51 Lei 3,90 Lei
Descriere produs

In jurul anului 2853 I.C, legendarul imparat al Chinei, Shennong, a proclamat 5 plante ca fiind sacre: orezul, graul, orzul, meiul si soia. Supranumita de asiatici „carnea fara oase”, soia a patruns si in Europa abia la inceputul anilor 1700, iar in Statele Unite in 1765. Insa adevaratele ei virtuti au fost descoperite, in afara Asiei, abia la inceputul anilor 1900.

Este foarte important sa stii ca, pentru a putea profita din plin de nutrientii din compozitie si de toate calitatile acestei plante, trebuie sa alegi pentru consum numai varianta de soia nemodificata genetic.

Ingrediente: Contine acizi grasi Omega 3 si Omega 6, proteine, fibre, vitaminele A, B2, B5, B6, C, D, E. Are 40% proteine, 20% grasimi, 20% acizi, 10% apa, 5% celuloza si 5% reziduuri minerale (fier, potasiu, calciu).

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Soia este singurul aliment vegetal care ofera corpului toti aminoacizii esentiali. Este o sursa bogata de antioxidanti. 

Indicatii si recomandari: Protejeaza vasele sanguine, previne ruperea arterelor si reduce incidenta bolilor de inima si intareste sistemul imunitar. Datorita fibrelor pe care le contine (care micsoreaza nivelul de zahar din sange), soia poate fi consumata si de diabetici.

SKU 00038-1007588
Brand Solaris Plant
EAN 5941828015553
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Soia crocanta, 50g, SOLARIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.