SOLARIS TARATE DE PSYLLIUM 100G 19181

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 11,71 Lei 12,73 Lei
Descriere produs

Psyllium (Plantago psyllium) este o planta din familia patlaginei, cultivata in India, Spania, Franta. In intelepciunea populara, semintele de psyllium sunt recomandate datorita proprietătilor laxative pe care le au. In Egiptul Antic, semintele de psyllium erau folosite in tratarea inflamatiilor cailor urinare.

Nume uzuale: moartrea-puricelui, patlagina-ramificata
Partea intrebuintata: semintele.

Recomandari:
Recomandam taratele de psyllium persoanelor care isi doresc o dieta mai bogata in fibre, celor care sufera de afectiuni ale sistemului digestiv (diaree, constipatie, colon iritabil, colita). Eficient si in cazuri de hipercolesterolemie.

Psyllium este un foarte bun adjuvant in cazurile de colita, de fisuri sau ulceratii anale, precum si de hemoroizi, dimuand tensiunea produsa cu ocazia evacuarii intestinale dificile.Curata intestineleinlaturand toxinele care produc putrefactia.
Psyllium, fiind un produs pur vegetal, nu produce efecte secundare vatamatoare, fie ele fiziologice, fie chimice.Este un leac superior fata de emulsiile, uleiurile si produsele din alge, cunoscute si intrebuintate poe scara larga.

Actiuni:
Psyllium-ul este una dintre cele mai sanatoase si eficiente plante pentru controlul greutatii si curele de detoxifiere. Reduce apetitul, ofera senzatia de satietate in timp mai scurt si normalizeaza tranzitul intestinal. Taratele de psyllium sunt usor de consumat si s-au dovedit mai eficiente decat samanta in sine. Exista studii publicate in Jurnalul American de Nutritie care afirma ca un consum constant de tarate de psyllium duce la scaderea colesterolului rau (LDL) .

Mod de utilizare:
De 3 ori pe zi într-o cana mare de apa se amesteca 3-6 grame de produs si se consuma imediat. Se poate folosi in anumite preparate ca agent de ingrosare.
Dupa ingerarea de tarate de psyllium va recomandam sa consumati cel putin 500 ml apa, pentru a obtine rezultatul scontat.

SKU 00038-7504268
Brand SOLARIS PLANT
EAN 5941828005431
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
SOLARIS TARATE DE PSYLLIUM 100G 19181
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.