SOLARIS ULEI ESENTIAL BRAD 10ML 2002

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 8,02 Lei 9,10 Lei
Descriere produs
Detalii produs

Ulei esenţial de brad, obţinut prin distilare cu vapori de apă din cetină de Abies Alba. Emană mireasma proaspătă şi energizantă a coniferelor, ce îţi oferă senzaţia că eşti înconjurat de o pădure de brazi. Îmbunătăţeşte funcţiile respiratorii, fiind recomandat în caz de răceli, gripă, bronşită, sinuzită sau laringită. Uleiul de brad conferă claritate mentală, stabilitate emoţională, curaj şi deschidere faţă de noi perspective de viaţă binefăcătoare. Elimină stările de oboseală, suprasolicitarea, agitaţia. Alte beneficii: stimulează sistemul imunitar, prevenind apariţia infecţiilor. Diluat într-un ulei bază şi folosit pentru masaj, alină durerile musculare, articulare sau reumatice.

 Mod de administrare:

în aromoterapie: 3-5 picături de ulei esențial în amestec cu 30 ml apă, în lampa de aromoterapie ori în difuzor. Odorizează mediul ambiant, având efect plăcut și relaxant.

·       pentru masaj: 3-5 picături de ulei esențial, diluate în 50 ml ulei bază pentru masaj.

·       inhalaţii: 2-3 picături de ulei esențial la circa 1 l de apă fierbinte. Totodată, poți aplica câteva picături de ulei de brad pe o batistă, inhalând atunci când ai nasul şi sinusurile înfundate sau te simți stresat(ă), epuizat(ă)

  • Uleiurile noastre esențiale se folosesc doar în uz extern.
  • Nu se utilizează nediluate și nu se aplică pe pielea iritată sau sensibilă. Se va evita contactul uleiului esențial cu ochii și mucoasele.
  • Uleiul esenţial de brad are contraindicații pentru și nu va fi folosit de către persoanele alergice sau cu intoleranţă la produs.
  • Femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor mici și persoanelor cu afecțiuni severe, aflate sub supraveghere medicală, le recomandăm ca, înainte de a folosi uleiuri esențiale, să consulte medicul sau specialistul în aromoterapie.
SKU 00038-18394717
EAN 5941828000412
Livrat de YUGA
Brand SOLARIS PLANT
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
SOLARIS ULEI ESENTIAL BRAD 10ML 2002
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.