Vitamine si minerale fitness, solubile, 60plicuri, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

62,08 Lei
Descriere produs

Acest produs, compus dintr-un mix de calciu, gaurana si ginseng panax este special conceput pentru persoanele active fizic care doresc un plus de energie si echilibru. Ginsengul si Guarana sunt tonice si revigorante iar impreuna cu vitaminele si mineralele pun in conditii optime organismul pentru a face fata stresului cotidian.

Pe langa faptul ca ajuta in stari de oboseala, slabiciune, epuizare, acest amestec contribuie la cresterea performantelor fizice si mentale, si sustine regimul alimentar al vegetarienilor.

Este recomandat ca adjuvant in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, epuizare fizica si psihica; combaterea imbatranirii premature si a stresului; in caz de depresie, anxietate, neliniste, insomnie, instabilitate emotionala, deficit de atentie; hipercolesterolemie, sedentarism, obezitate, abuz de alcool, ateroscleroza, convalescenta, diabet.

Mod de administrare:
Se goleste continutul plicului intr-un pahar, se adauga 200ml apa, se amesteca si se bea imediat.

Doza recomandata este 1 plic pe zi, dimineata, dupa mic dejun.

Compozitie:
Extract de Guarana (Paullinia cupana) 150mg, Calciu 140mg, Extract de Ginseng-chinezesc (Panax ginseng) 100mg, Vitamina C 80mg, Magneziu 66,25mg, Vitamina PP 16mg, Vitamina E 12mg, Fier 7mg, Acid pantotenic 6mg, Zinc 5mg, Vitamina B2 1,4mg , Vitamina B6 1,4mg , Vitamina B1 1,1mg, Mangan 1mg, Vitamina A 800µg, Cupru 0,5mg, Vitamina B9 200µg, Vitamina K1 75µg, Iod 75µg, Seleniu 55µg, Molibden 50µg, Biotina 50µg, Crom 20µg, Vitamina D3 5µg, Vitamina B12 2,5µg

Cantitate: 60 plicuri

Doza de yuga

Doza de yuga: Acest produs, compus dintr-un mix de calciu, gaurana si ginseng panax este special conceput pentru persoanele active fizic care doresc un plus de energie si echilibru. Pe langa faptul ca ajuta in stari de oboseala, slabiciune, epuizare, acest amestec contribuie la cresterea performantelor fizice si mentale, si sustine regimul alimentar al vegetarienilor.

Indicatii si recomandari: Este recomandat ca adjuvant in ameliorarea starilor de oboseala, in caz de depresie, anxietate, diabet sau obezitate.

SKU 00038-1008605
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Vitamine si minerale fitness, solubile, 60plicuri, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.