Vitamine si minerale, Forte, solubile, 60plicuri, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

41,40 Lei
Descriere produs

Acest mix de calciu, gaurana si ginseng panxa ajuta in stari de oboseala si epuizare, continand ingrediente atent selectate pentru efectele lor energizante asupra organismului, conferind o stare de buna dispozitie. Ginsengul si Guarana sunt tonice si revigorante iar impreuna cu vitaminele si mineralele pun in conditii optime organismul pentru a face fata stresului cotidian.

Energizeaza organismul contribuind la cresterea performantelor fizice si mentale. Totodata sustine regimul alimentar al vegetarienilor. 

Este recomandat ca adjuvant in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, epuizare fizica si psihica; combaterea imbatranirii premature si a stresului; in caz de depresie, anxietate, neliniste, insomnie, instabilitate emotionala, deficit de atentie; hipercolesterolemie, sedentarism, obezitate, abuz de alcool, ateroscleroza, convalescenta, diabet.

Mod de administrare:
1 plic pe zi, dupa masa, dimineata. Se goleste continutul plicului intr-un pahar, se adauga 200ml apa, se amesteca si se bea imediat.

Compozitie:
Calciu 140mg, Ginseng-chinezesc 100mg, Guarana 100mg, Vitamina C 80mg, Magneziu 66,25mg, Vitamina PP 16mg, Vitamina E 12mg, Fier 7mg, Acid pantotenic 6mg, Zinc 5mg, Vitamina B2 1,4mg, Vitamina B6 1,4mg, Vitamina B1 1,1mg, Mangan 1mg, Vitamina A 800µg, Cupru 0,5mg, Vitamina B9 200µg, Vitamina K1 75µg, Iod 75µg, Seleniu 55µg, Molibden 50µg, Biotina 50µg, Crom 20µg, Vitamina D3 5µg, Vitamina B12 2,5µg.

Cantitate: 60 plicuri

Doza de yuga

Doza de yuga: Acest mix de calciu, gaurana si ginseng panxa ajuta in stari de oboseala si epuizare, continand ingrediente atent selectate pentru efectele lor energizante asupra organismului, conferind o stare de buna dispozitie. Energizeaza organismul contribuind la cresterea performantelor fizice si mentale. Totodata sustine regimul alimentar al vegetarienilor. 

Indicatii si recomandari: Este recomandat ca adjuvant in ameliorarea starilor de oboseala, in caz de depresie, anxietate, obezitate, abuz de alcool sau diabet.

SKU 00038-1008606
EAN 6423602005213
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Vitamine si minerale, Forte, solubile, 60plicuri, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.