Vitamine si minerale, Junior, solubile, 60plicuri, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

57,48 Lei
Descriere produs

Produsul contine vitamina C, magneziu si calciu, o combinatie ideala de vitamine si minerale ce asigura dezvoltarea armonioasa a copiilor. Complexul de vitamine si minerale contribuie la mentinerea sanatatii sistemelor osos, muscular, imunitar si la functionarea normala a sistemului nervos. Pe langa acestea, contribuie la metabolismul energetic normal.

Este recomandat ca adjuvant in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, epuizare fizica si psihica, dar si la cresterea randamentului intelectual si a performantelor fizice.

Mod de administrare:
1 plic pe zi, dupa masa, dimineata. Se goleste continutul plicului intr-un pahar, se adauga 200ml apa, se amesteca si se bea imediat.

Compozitie:
Calciu 80mg, Magneziu 56,25mg, Vitamina C 40mg, Vitamina PP 8mg, Vitamina E 6mg, Fier 4,5mg, Acid pantotenic 3mg, Zinc 1,5mg, Vitamina B2 0,7mg, Vitamina B6 0,7mg, Vitamina B1 0,55mg, Vitamina A 400μg, Mangan 0,3mg, Cupru 0,15mg, Acid folic 100μg, Biotina 25μg, Vitamina D 2,5μg, Vitamina B12 1,25μg.

Cantitate: 60 plicuri

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Acest produs contine vitamina C, magneziu si calciu, o combinatie ideala de vitamine si minerale ce asigura dezvoltarea armonioasa a copiilor. Complexul de vitamine si minerale contribuie la mentinerea sanatatii sistemelor osos, muscular, imunitar si la functionarea normala a sistemului nervos.

Indicatii si recomandari: Este recomandat ca adjuvant in ameliorarea starilor de oboseala, dar si la cresterea randamentului intelectual si a performantelor fizice.

SKU 00038-1008607
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Vitamine si minerale, Junior, solubile, 60plicuri, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.