Spirulina star, 50 tablete, Ayurmed

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 16,34 Lei 18,15 Lei
Descriere produs

Fitonutrientii din plante neutralizand radicalii liberi, asigura protectia organismul de stresul oxidativ si procesele degenerative si contribuie la echilibrarea sistemului imunitar si mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului. Pastreaza tineretea si vitalitatea organismului si sustine incetinirea procesului de imbatranire. De asemenea sunt sustinute procesele naturale de detoxifiere si eliminare a deseurilor metabolice si toxinelor din organism.

SPIRULINA STAR prin aportul bogat de proteine, vitamine si minerale este utila persoanelor care au un regim alimentar special (hipocaloric, vegetarian, tineri si varstnici) pentru mentinerea energiei si rezistentei organismului, redand vitalitatea acestuia.

Contribuie la: sustinerea sanatatii si vitalitatii intregului organism prin aport crescut de vitamine, minerale si aminoacizi;

- cresterea capacitatii la efort fizic si intelectual in conditiile stresante din mediul cotidian;

- mentinerea tonusului organismului prin sustinerea proceselor de detoxifiere si eliminare a toxinelor;

- echilibrarea sistemului imunitar si protectia organismului (neutralizarea radicalilor liberi) de stresul oxidativ si procesele degenerative, mentinand astfel capacitatea de autoaparare a organismului.

Mod de utilizare si doza recomandata: Copii 7-14 ani: cate 1 tableta de 2 ori pe zi.

Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administreaza cu ½ ora inainte de masa pentru cel putin 30 de zile, recomandat o cura de 3 luni.

Doza de yuga

Doza de yuga: Cele mai multe dintre dezechilibrele organismului apar ca urmare a nerespectarii unor principii de viata sanatoase. Organismul uman poate fi comparat cu o constructie; prin rutina zilnica contribuim fie la consolidarea sa, fie ii slabim structura. SPIRULINA STAR este un supliment alimentar ayurvedic care contine o combinatie originala de Spirulina plantensis si Withania somnifera, care datorita continutului bogat de minerale, vitamine si aminoacizi ajuta la mineralizarea si vitaminizarea organismului si functionarea optima a acestuia. SPIRULINA STAR ajuta la mentinerea capacitatii organismului de a rezista in conditii de efort fizic si psihic intens in conditiile stresante din mediul cotidian.

Indicatii si recomandari: Prin aportul bogat de proteine, vitamine si minerale completeaza necesarul nutritiv si energetic al persoanelor care au un regim alimentar special (hipocaloric, vegetarian, sportivi, tineri si varstnici). Determina cresterea rezistentei la stres psihic si fizic, reduce procesele oxidative si sustine sistemul imunitar. Recomandat in perioadele de refacere dupa convalescenta.

SKU 00038-1029173
Brand Ayurmed
EAN 6423359000356
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Spirulina star, 50 tablete, Ayurmed
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.