Spray Nazal Daily Pediatric 100ml Quinton

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 91,25 Lei 97,49 Lei
Descriere produs

Spray-ul este adaptat cu un temporizator de presiune pentru copiii sub 6 ani. El stimuleaza sistemul natural de aparare: curata cavitatea nazala, evitand stagnarea si raspandirea germenilor infectiosi. Penetreaza in profunzime la nivelul mucoaselor, acolo unde actiunea micro-nutrientilor continuti in apa de mare este foarte benefica.

Compozitie: Apa marina, extrasa din ocean din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrata la rece si adusa la izotonie (9‰) cu apa naturala slab mineralizata, non-distilata. Elaborata intr-un mediu steril (G.M.P.), in conformitate cu protocolul original al fiziologului si biologului Rene Quinton.

Indicatii: Quinton Pediatric reprezinta un ajutor eficient in prevenirea si ameliorarea urmatoarele afectiunile: rinofaringita, rinita si sinuzita obstructiva, uscaciunea mucoaselor nazale, co-adjuvant in tratamentele O.R.L. si pediatrice.

Mod de utilizare: Se pulverizeaza de mai multe ori pe zi, in functie de intensitatea simptomelor. In preventie, poate fi folosit zilnic pentru mentinerea igienei nazale.

Mod de pastrare: Pastrati la intuneric, intr-un loc uscat.

Prezentare: Spray 100 ml, flacon cu pulverizator. Propulsie cu aer comprimat, poate fi utilizat in orice pozitie. Permite 300 de pulverizari.

 

 

Doza de yuga

Solutia este dublu micro-filtrata la rece, in conformitate cu Farmacopeea Europeana, fara nici un aditiv, complet natural. Aceste atuuri au facut ca produsele Quinton sa fie de peste 100 de ani ajutorul de predilectie al femeilor insarcinate, nou-nascutilor si copiilor, dar si adultilor.

Indicatii si recomandari: Sprayul pediatric are un temporizator de presiune pentru copiii sub 6 ani, curata cavitatea nazala si penetreaza in profunzime la nivelul mucoaselor unde actioneaza prin micro-nutrientii din apa de mare.

  • Curata cavitatea nazala
  • Hidrateaza si stimuleaza mucoasa rinofaringiana
  • Co-adjuvant in tratamentele ORL si pediatrice

 

SKU 00038-19958793
EAN 8437004649157
Brand Quinton
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Spray Nazal Daily Pediatric 100ml Quinton
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.