Stick / Roll On BIO pentru preventie paduchi, 9ml, Neobulle

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 43,33 Lei 47,09 Lei
Descriere produs

Compania Neobulle a fost infiintata de Severine Martial, mama a 4 copii, infirmiera consultanta in lactatie, pasionata de universul cresterii copiilor. Neobulle ofera cea mai larga gama de remedii cosmetice bio de la creme tratament anti acnee, anti tantari, ulei bio pt mameloane, ulei calmant eruptii dentare, spray bio de camera impotriva tantarilor, creme dermato atopice si multe altele. Valorile companiei Neobulle au fost inca de la inceput Autenticul, Sinceritatea, Respectul fata de om si mediu inconjurator. Astazi, aceasta companie a devenit o referinta a calitatii produselor oferite. 

Ingrediente : carthamus tinctorius oil (ulei de sofranel), lavandula hybrida oil (ulei de lavanda hibrida), melaleuca alternifolia leaf oil (ulei de arbore de ceai), rosmarinus officinalis oil (ulei de rozmarin), myrtus communis oil (ulei de mirt), cedrus atlantica wood oil (ulei de lemn de cedru), linalool, geraniol, limonene, citronellol, eugenol, cumarin.

Doza de yuga

Tine departe paduchii. Aplicati in spatele urechii inainte de a pleca la scoala.

Indicatii si recomandari: Utilizati pentru preventie in fiecare zi in timpul epidemiilor de paduchi pentru a evita infestarea si imediat dupa ce ati  terminat un tratament de eliminare a  paduchilor de cap, pentru a evita reinfestarea.

SKU 00038-1009966
Livrat de YUGA
Brand NeoBulle
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Stick / Roll On BIO pentru preventie paduchi, 9ml, Neobulle
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.