Super Vitamina D3 2000UI, 120 capsule, Zenyth

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 42,73 Lei 47,47 Lei
Descriere produs

Compozitie

Vitamina D3: 1 capsulă = 2000 UI*

* 1000% din VNR (cf. Reg. UE 1169/2011)

Indicatii terapeutice

Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea sănătății sistemului osos, la funcționarea normală a sistemului imunitar. Produsul Super Vitamin D3 conține Vitamina D3 solubilizată în trigliceride cu catenă medie (MCT) din ulei de cocos. Aceste trigliceride asigură transportul Vitaminei D3, măresc rezistența acesteia la oxidare și favorizează absorbția rapidă în sânge.

Cele mai cunoscute consecințe ale deficitului de Vitamina D sunt rahitismul la copii și osteomalacia la adulți. Carența de Vitamina D este implicată și în afecțiuni scheletale, tulburări metabolice (inclusiv diabet), afecțiuni cardiovasculare, auto­imune, cancer, infecții, tulburări cognitive.

Știai că între 50 și 70% din cantitatea de Vitamina D din organism este sintetizată de celulele profunde ale epidermei sub acțiunea razelor ultraviolete? Din acest motiv, este numită și „Vitamina Soarelui“. În România, soarele permite formarea naturală a Vitaminei D în organism doar între 15 mai şi 15 septembrie. În restul anului, nu producem suficientă Vitamina D și avem nevoie de suplimente de vitamina D.

Uleiul de nucă de cocos este o grăsime sănătoasă, bogată în acizi grași cu catenă medie, numiți și trigliceride cu lanț mediu (MCT). Acești acizi grași sunt absorbiți în sânge mult mai repede decât grăsimile normale. Trigliceridele cu lanț mediul (MCT) ajută la un mai bun control al greutății, la controlul glicemiei și menținerea sănătății cardiovasculare.

Doze si mod de administrare

1 capsulă pe zi, în timpul mesei, în cure de 1-3 luni, sau la recomandarea specialistului. 

Ingrediente

Trigliceride cu catenă medie (MCT) din ulei de Cocotier (Cocos nucifera), capsulă: gelatină, glicerină, apă, Vitamina D3 (1.000.000 UI/g, în MCT).

Atentionari si precautii

Pentru femeile însărcinate sau care alăptează, copii sub 12 ani și pentru persoanele care suferă de afecțiuni renale, hipercalcemie, hipercalciurie se va cere sfatul medicului. A se administra la 2 ore distanță de medicamente.

Unele persoane pot manifesta dureri de oase. Această durere este un indiciu al demineralizării osoase și este temporară. Nu se recomandă întreruperea administrării de vitamina D.

Prezentare

Flacon cu 120 capsule moi x 2.000 UI. 

Mai multe detalii pe www.zenyth.ro

Doza de yuga

Doza de yuga: Supliment alimentar cu Vitamina D 2.000 UI/capsulă.

Indicatii si recomandari: Ajuta la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, menținerea sănătății sistemului osos, menținerea funcției normale a sistemului muscular, menținerea sănătății dinților, funcționarea normală a sistemului imunitar, stimularea diviziunii celulare.

SKU 00038-1034711
EAN 5941872401746
Brand Zenyth
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Super Vitamina D3 2000UI, 120 capsule, Zenyth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.