Super VITAMIN D3, 2000UI, 30 capsule, Zenyth

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 10,26 Lei 20,52 Lei
Descriere produs

Compozitie

vitamina d3: 1 capsula = 2000UI*

* 1000% din vnr (cf. Reg. Ue 1169/2011)

Indicatii terapeutice

Vitamina d contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea sanatatii sistemului osos, la functionarea normala a sistemului imunitar. Produsul super vitamin d3 contine vitamina d3 solubilizata in trigliceride cu catena medie (mct) din ulei de cocos. Aceste trigliceride asigura transportul vitaminei d3, maresc rezistenta acesteia la oxidare si favorizeaza absorbtia rapida in sange.

Cele mai cunoscute consecinte ale deficitului de vitamina d sunt rahitismul la copii si osteomalacia la adulti. Carenta de vitamina d este implicata si in afectiuni scheletale, tulburari metabolice (inclusiv diabet), afectiuni cardiovasculare, autoimune, cancer, infectii, tulburari cognitive.

Stiai ca intre 50 si 70% din cantitatea de vitamina d din organism este sintetizata de celulele profunde ale epidermei sub actiunea razelor ultraviolete? Din acest motiv, este numita si vitamina soarelui. In romania, soarele permite formarea naturala a vitaminei d in organism doar intre 15 mai si 15 septembrie. In restul anului, nu producem suficienta vitamina d si avem nevoie de suplimente de vitamina d.

Uleiul de nuca de cocos este o grasime sanatoasa, bogata in acizi grasi cu catena medie, numiti si trigliceride cu lant mediu (mct). Acesti acizi grasi sunt absorbiti in sange mult mai repede decat grasimile normale. Trigliceridele cu lant mediul (mct) ajuta la un mai bun control al greutatii, la controlul glicemiei si mentinerea sanatatii cardiovasculare.

Doze si mod de administrare

1 capsula pe zi, in timpul mesei, in cure de 1-3 luni, sau la recomandarea specialistului.

Ingrediente

Trigliceride cu catena medie (mct) din ulei de cocotier (cocos nucifera), capsula: gelatina, glicerina, apa, vitamina d3 (1.000.000 ui/g, in mct).

Atentionari si precautii

Pentru femeile insarcinate sau care alapteaza, copii sub 12 ani si pentru persoanele care sufera de afectiuni renale, hipercalcemie, hipercalciurie se va cere sfatul medicului. A se administra la 2 ore distanta de medicamente.

Unele persoane pot manifesta dureri de oase. Aceasta durere este un indiciu al demineralizarii osoase si este temporara. Nu se recomanda intreruperea administrarii de vitamina d.

Prezentare

Flacon cu 30 capsule moi x 2000UI

Mai multe detalii pe www.zenyth.ro

Doza de yuga

Doza de yuga: Supliment alimentar cu vitamina d 2000 UI/capsula.

Indicatii si recomandari: Ajuta la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, mentinerea sanatatii sistemului osos, mentinerea functiei normale a sistemului muscular, mentinerea sanatatii dintilor, functionarea normala a sistemului imunitar, stimularea diviziunii celulare.

SKU 00038-1036348
EAN 9900000610210
Brand Zenyth
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Super VITAMIN D3, 2000UI, 30 capsule, Zenyth
ca