Suport Universal din Silicon pentru Biberoane si Jucarii – Pink, Mombella

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 22,16 Lei 26,91 Lei
Descriere produs

Mömbella este unul dintre cele mai dedicate branduri de jucarii pentru dentitie si articole de puericultura mica eco-friendly.  Folosind silicon si materiale alimentare de cea mai buna calitate, omologate de Food and Drug Administration, fara BPA, ftalati sau metale grele, misiunea Mombella este de a asigura o copilarie fericita, plina de dragoste si sigura! 

Suportul pentru biberoane si jucarii de la Mombella este confectionat dintr-un silicon cu grad inalt de elasticitate, sigur si masticabil, fara BPA, ftalati sau metale grele. Este reglabil, cu gauri speciale care permit ajustarea suportului, perfect pentru prinderea biberonului, jucariilor, tacamurilor sau suzetei copilului, evitand astfel contactul acestora cu solul. Moale si flexibil, cu textura speciala pentru stimulare senzoriala, partea rotunda poate fi folosita pentru calmarea durerilor dentare. 

Atentionari si precautii: A se folosi numai sub supravegherea unui adult! 

Doza de yuga

Doza de yuga:Cu ajutorul suportului universal din silicon, pentru biberoane si jucării, veti avea intotdeauna la indemana toate lucrurile necesare! 

Indicatii si recomandari:Dimensiuni produs: lungime 56,5 cm, latime 1,3 cm. Sigur pentru cuptorul cu microunde si congelator. 

SKU 00038-1034976
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Brand Mombella
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Suport Universal din Silicon pentru Biberoane si Jucarii – Pink, Mombella
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.