Tahini pasta din susan alb, ECO, 250 g, Obio

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 18,43 Lei 22,55 Lei
Descriere produs

Pasta de susan - tahini - Obio este obtinuta prin macinarea fina a semintelor de susan decorticat ecologice. Acestea sunt usor prajite. Se foloseste ca atare, pentru prepararea deliciosului humus, sau in alte preparate culinare. Mai mult, in tahini se regasesc o multime de vitamine, antioxidanti, acizi grasi, dar si calciu, fier, magneziu, potasiu si fibre.

Mod de administrare: Se poate cosnuma ca atare intins pe toast, pe lipie sau rondele din cereale expandate. Se poate face dressing la salata cu verdeturi, condimente si zeama de lamaie. De asemenea, se poate adauga la hummus pentru un gust desavarsit. Se poate asezona cu condimentele preferate si ulei de masline si se creeaza un sos perfect pentru bastonase de legume crude (gustare perfecta pentru cei mici si nu numai) sau legume caramelizate la cuptor. Chiar si la deserturi se poate folosi tahini (fursecuri, biscuiti, batoane sau bilute proteice, fudge, ciocolata de casa, produse de patiserie la cuptor, aluaturi, etc). In combinatie cu miere si cacao sau carob obtinem o crema tartinabila delicioasa.

Mod de prezentare: 250 g

 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Atat semintele de susan alb, cat si pasta obtinuta din ele, sunt o sursa importanta de nutrienti benefici pentru intregul organism. 

Indicatii si recomandari: Pasta de susan (tahini alb) este o modalitate gustoasa de a introduce in alimentatia noastra antioxidanti puternici si grasimi sanatoase, dar si diverse vitamine si minerale.

SKU 00038-1026943
Brand Obio
EAN 6426333001578
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Tahini pasta din susan alb, ECO, 250 g, Obio
ca