Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la adresa email shop@yuga.ro sau la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 021 270 00 62

 

TERMENI SI CONDITII

 

Informatii generale

YUGA este brandul comercial sub care isi desfasoara activitatea de comert online societatea LIFESTYLE YUGA SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Piata Charles de Gaulle nr. 13, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/11406/2018, avand CUI 39725780.

In calitate de proprietar/ administrator al site-ului www.yuga.ro,LIFESTYLE YUGA SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate (PC), Termenii si conditiile (TC), fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Clientul nu este obligat de prevederile Termenilor si Conditiilor care au fost modificate dupa ce comanda a fost facuta.

 

Definirea notiunilor utilizate

Vanzator – magazinul Yuga care isi comercializeaza produsele prin magazinul online yuga.ro.

Client – poate fi orice persoana fizica cu deplina capacitate de exercitiu sau orice persoana juridica care are sau obtine acces la continutul site-ului yuga.ro, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Yuga.

Utilizator – poate fi orice persoana fizica cu deplina capacitate de exercitiu sau orice persoana juridica care isi face un cont pe site-ul yuga.ro si care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii. Utilizatorul este responsabil de introducerea unor informatii corecte, complete si actualizate la crearea contului.

Cumparator – poate fi orice Utilizator care efectueaza o Comanda.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Utilizator/Cumparator.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care intentioneaza sa le achizitioneze.

Site – magazinul online gazduit la adresa web yuga.ro si orice subdomeniu al acestuia.

Comanda – reprezinta documentul electronic prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu oferit spre vanzare pe site.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii cu privire la produse similare sau complementare celor cumparate de pe site, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la bunuri si servicii, precum si alte comunicari precum cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun si/sau serviciu de catre Yuga  Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea care, potrivit legislatiei in vigoare, trebuie platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice.

Specificatii – toate datele tehnice si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate pe Site.

 

Raporturi contractuale

Prin inregistrarea unei comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea (email sa telefonica) primita de catre Cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul email si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii. Yuga nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

Cumparatorul devine proprietarul bunurilor sau beneficiarul serviciilor comandate numai dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP sau card, respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe site vor sta la baza contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru bunurile achizitionate.

Oricarui Utilizator/Cumparator ii este permmis accesul pe site in vederea efectuarii unei comenzii. Totusi, pentru motive justificate, uga isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul temporar/nelimitat al unor Utilizatori/Cumparatori si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii acestuia s-ar putea aduce prejudicii de orice fel Yuga Clientilor sai.

Toate preturile/tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.. Preturile afisate pe site nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres.

In situatiile in care legea obliga si la incasarea unui timbru verde, pretul bunurilor electronice afisat pe site va include si aceasta taxa.

Cumparatorul este singur si direct responsabil pentru orice eventuale costuri suplimentare va trebui sa suporte cu ocazia efectuarii platii, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.

Informatiile folosite pe site pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, fiind utilizate numai cu titlu de prezentare.

Yuga isi rezerva dreptul de a propune Cumparatorului, prin email, sa inscrie pe site un Review legat de bunul sau serviciul achizitionat, spre a contribui astfel la mai buna informare a altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori.

 

Comanda

Clientul poate comanda Bunurilor si/sau Serviciilor prin adaugarea lor in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun/serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului/serviciului.

Prin finalizarea comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Totodata, permite astfel Vanzatorului sa il contacteze, prin orice mijloc agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Yuga, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

IMPORTANT! Pentru toate comenzile initiate pe www.yuga.ro, care contin cel putin un articol din categoria FARMACIE, este OBLIGATORIE din punct de vedere legal, completarea chestionarului de istoric medical. Formularul aferent acestuia este disponibil aici: https://yuga.ro/chestionar-farmacie.
Se pot comercializa și elibera medicamente online doar pacienților peste 18 ani.


Livrarea

In functie de tipul de livrare selectat, Vanzatorul va livra comanda in termenul mentionat, de la efectuarea comenzii sau efectuarea platii:
- Curierat Standard (pe teritoriul Romaniei) - cca. 48 de ore
- Livrare Express cca. 3h - disponibil exclusiv in Bucuresti, in intervalul orar luni-vineri (9:00 - 17:00)
- Livrarea cu "Ridicare personala" din magazinul Yuga - cca. 24-48h. Clientul va fi informat telefonic cand este pregatita comanda pentru ridicare din magazin. Prezentarea in magazin inainte de a primi confirmarea telefonica din partea Yuga, nu garanteaza predarea coletului catre Client.
In cazul in care exista probleme in executarea comenzii, Clientul va fi informat cu privire la acest aspect. Livrarile in cadrul UE sunt realizate de catre un serviciu de curierat, in afara UE de catre un serviciu de curierat si posta.

IMPORTANT! În perioada 10-20 septembrie 2021, din motive operaționale legate de inventariere, este posibil să apară întârzieri în livrarea comenzilor online pe yuga.ro. Operatorii nostri vor informa telefonic fiecare client in acest sens.

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea bunurilor de catre compania de curierat in cazul in care serviciul de curierat este ales de catre cumparator. Deasemenea,  nu isi asuma responsabilitatea pentru transporturile ce nu au fost livrate de catre un serviciu de curierat din vina clientului (nu a putut fi stabilit un contact, nu s-a aflat nimeni la adresa, adresa de livrare incorecta) sau din vina serviciului de curierat. Totodata, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru retinerea coletelor de catre autoritatile de control (politie, vama etc).

Conditiile de livrare a bunurilor si serviciilor vandute de catre Yuga sunt mentionate pe site, in pagina dedicata Modalitati de plata & livrare

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Unii Vanzatori isi pot rezerva dreptul de a va efectua livrarea bunurilor si serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

Vanzatorul are responsabilitatea de a asigura transportul si depozitarea coletelor continand medicamentele care se elibereaza fara prescriptie medicala (OTC) astfel incat sa fie protejate impotriva deteriorarii, falsificarii, furtului, precum si cu mentinerea conditiilor de temperatura in conformitate cu specificatiile producatorului (< 25 C).


Ridicarea comenzilor din magazinul Yuga

Pentru a beneficia de acest serviciu este de ajuns sa te autentifici in contul creat pe site si sa plasezi o comanda care sa contina doar produse vandute de Yuga.
Optiunea de ridicare din magazin nu va fi afisata, daca unul dintre articole nu se incadreaza in termenii mentionati mai sus.
Plata produselor se va face exclusiv cu cardul, online. Nu este disponibila plata in magazin, la ridicare.
In momentul în care pachetul va fi pregatit in magazin, vei fi anunțat telefonic ȋn vederea stabilirii detaliilor de ridicare (data/ora).
Produsele care necesita conditii speciale de depozitare (produse perisabile, medicamente, etc.) vor fi pregatite la momentul prezentarii clientului in magazinul fizic.

Ridicarea din magazin: Pachetul va putea fi ridicat de la casa de marcat sau in locurile special amenajate in magazin.
Colegii responsabili iti vor permite preluarea coletului doar in baza codului de comanda primit pe email. Te rugam sa te asiguri ca ai primit acest cod si ca il poti prezenta in magazin pentru ridicare.
Coletul va fi pastrat in magazin timp de 3 zile. Dupa acest interval, coletul va fi returnat la depozit si vei fi contactat pentru detalii ulterioare.

Retur si schimb produse ridicate din magazin: Returul produselor se face conform politicii magazinului, contactand in prealabil departamentul Relatii Clienti. Politica noastra privind returul produselor ramane neschimbata si o poti consulta mai jos in pagina.

Bine de stiut! Nu vor fi primite inapoi pachetele desfacute in magazin si nici acceptat schimbul acestora cu alte produse din magazin. Returul se poate efectua conform specificatiilor din rubrica Dreptul de retragere, de mai jos.

Dreptul de retragere

Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Conform OUG 34/2014, Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, in posesia fizica a produselor sau a documentelor care confirma dreptul de a beneficia de servicii.

Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.

Cumparatorul va suporta costul direct al returnarii produselor si este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia Vanzatorului.

Pentru exercitarea dreptului de retragere, Cumparatorul trebuie sa informeze Yuga cu privire la decizia de a se retrage din contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail, folosind datele de contact afisate pe site.

In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract. Suma va fi returnata, dupa cum urmeaza:

 • pentru bunurile/serviciile achitate cu card bancar: prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 • pentru bunurile/serviciile achitate cu OP: prin virament bancar;
 • pentru bunurile/serviciile achitate ramburs / cu numerar in punctele de livrare Yuga: prin restituire numerar intr-un punct de livrare Yuga sau prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client.

Yuga va putea amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute.

Daca bunul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj deschis, accesorii lipsa, deteriorare sau avariere), Yuga are dreptul de a percepe Cumparatorului un cost pentru readucerea bunului in starea initiala, sau, daca acest lucru nu mai este posibil, pentru a acoperi diferenta de pret dintre pretul initial de vanzare si valoarea bunului returnat. Cheltuielile de livrare sunt suportate de catre Cumparator. Cuantumul acestui cost va fi comunicat Cumparatorului la receptionarea bunurilor returnate.

Deasemenea, intrucat in cazul vanzarilor la distanta Cumparatorul nu are posibilitatea de a verifica bunurile inainte de incheierea contractului, acestuia i se permite sa testeze si sa verifice bunurile pe care le-a cumparat in masura in care este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor. Pentru efectuarea acestor operatiuni, Cumparatorul trebuie sa le manipuleze si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin fizic real. De exemplu: Cumparatorul trebuie doar sa probeze functionarea unui robot de bucatarie, nu si sa pregateasca mancare cu ajutorul lui.

Orice diminuare a valorii bunurilor care rezulta din manipulari altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii bunurilor este responsabilitatea Cumparatorului.

Accesoriile aflate in cutia bunului precum si ambalajul original al acestuia fac parte integranta din bun astfel ca, in cazul exercitarii dreptului de retragere din contract, Cumparatorul ca trebui sa returneze bunul in ambalajul original nedeteriorat (fara taieturi, rupturi etc.) si impreuna cu toate accesoriile acestuia.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

 • contractele de prestari servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul de retragere in acest caz ;
 • furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara ;
 • furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile cerute de consumator ;
 • furnizarea de produse susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
 • furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii lor, inseparabil amestecate cu alte asemenea elemente;
 • furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii contractului de vanzare, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de piata;
 • contractele in cazul carora consumatorul a solicitat in mod special profesionistului sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere;
 • furnizarea de inregistrari video sau audio sigilate sau programe informatice (software) sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
 • furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;
 • contracte incheiate in cadrul unor licitatii;
 • prestarea de sevicii de cazare, pentru alt scop decat cel rezidential, transport de marfuri, inchiriere de masini, catering sau servicii privind activitatile de agrement, in cazul in care contractul prevede o data sau o perioada de executare specifica;
 • furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta de faptul ca isi pierde dreptul de retragere.

In cazul in care un bun si/sau serviciu comandat de catre Cumparator nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea bunului si/sau serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a contractului.

ATENTIE! Medicamentele nu pot fi returnate decat in cazul in care acestea prezinta abateri de la caracteristicile prescrise sau declarate de producator sau intre timp au fost retrase.

 • Se accepta a fi returnate doar cele care au deficiente de calitate sau conformitate.
 • Nu se returneaza produsele sigilate din categoria medicamente care necesita conditii speciale de depozitare si pastrare.(temperatura,umiditate)
 • Nu se returneaza produsele care se deterioreaza sau expira rapid(hrana bebelusi, lapte etc)
 • Nu se returneaza produsele care initial au fost sigilate (medicamente, p roduse cosmetice, scutece, produse de igiena care intra in contact cu mucoasele)
 • Nu se returneaza produsele care, dupa livrare, se amesteca cu alte elemente.

Plata Bunurilor/Serviciilor

Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii. Pe baza informatiilor detinute de Yuga si a celor furnizate  de Cumparator, va fi emisa o factura pentru bunurile livrate.

Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

 

Drepturi de autor

Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online Yuga, total sau partial, si nici imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului,  intrucat reprezinta proprietatea acestuia si astfel de actiuni ar reprezenta o incalcare a legislatiei privind dreptul de autor si a legilor referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

 

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati pagina Politica de confidentialitate care se aplica oricarei vizite pe site.

Yuga se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia, de asemenea in scopul executarii contractului. Yuga va retine datele personale ale Utilizatorilor/Cumparatorilor si le va folosi in scopul informarii privind situatia contului de pe yuga.ro, privind evolutia, sistarea, livrarea, plata comenzilor etc., precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

 

Politica de cookies

CE SUNT COOKIES?

Cookies sunt fisiere de mici dimensiuni pe care browser-ul le descarca cand accesezi website-ul https://www.yuga.ro/. Calculatorul recunoaste si accepta automat aceste fisiere prin browser-ul pe care il folosesti. Aceste fisiere pot fi asemanate unor „semne de carte” care indica unde ai ramas ultima data cand ai vizitat website-ul. Pot fi vazute si ca identificatoare care anunta website-ul de fiecare data cand revii pe https:/www.yuga.ro/

Cookies nu sunt periculoase. Calculatorul le stocheaza in memorie, dar ele nu pot accesa sau citi informatii stocate in calculator. Poti extinde sau limita parametrii de utilizare a fisierelor cookies din browser-ul pe care il folosesti ca sa navighezi pe Internet.

 LA CE SUNT UTILE?

Cookies imbunatatesc viteza de incarcare si experienta de navigare. De exemplu, ele retin preferintele tale cand navighezi un website, precum limba in care doresti sa fie afisat continutul.

Aceste fisiere sunt utilizate si pentru a pregati statistici anonime care ajuta sa intelegem cum interactioneaza vizitatorii, in general, cu paginile pimtab.ro. Pentru analize, website-ul utilizeaza serviciul Google Analytics, care foloseste cookies. In acest caz, fisierele salveaza informatii despre utilizarea website-ului, numarul de pagini afisate, sursele din care vin vizitatorii si numarul de vizite. Obiectivul este sa imbunatatim website-ul, astfel incat sa ofere servicii si experiente mai bune vizitatorilor.

 Cookies nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica persoana utilizatorului de Internet.

 CAT TIMP SUNT STOCATE?

Durata de stocare a unui cookie variaza in functie de obiectivul cu care acesta este plasat. Cookies de sesiune sunt folosite pentru o singura sesiune de navigare, sunt retinute doar pe durata vizitei si nu sunt stocate dupa ce utilizatorul paraseste website-ul. Cookies permanente sunt utilizate cand utilizatorul revine pe website.

Poti sterge toate aceste categorii de cookies, in orice moment, prin intermediul setarilor din browser-ul pe care il folosesti pentru navigare.

 CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE DE CATRE ACEST SITE

 O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului: retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor: de fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. Daca nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic.
 • Cookie-uri pentru publicitate: ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookieuri apartinand unei terte parti, pentu o mai buna targetare a publicitatii, pentru a arata de exemplu reclame despre vacante, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacante. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori.
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate: puteti gasi publicitate pe acest site apartinand tertelor parti. Unele dintre aceste parti folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeasi reclama. Companiile care genereaza aceste cookie-uri au propriile politici de confidentialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile celor terte parti pot fi folosite pentru a va arata publicitatea targeta si pe alte site-uri, bazandu-se pe navigarea dvs pe acest site.

CUM LE POTI OPRI?

Fiecare browser are propriul mecanism de oprire a cookies. Pentru a realiza acest lucru, trebuie urmate instructiunile de utilizare a respectivului browser.

Prin utilizarea siteului, Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul este de acord cu modul in care folosim cookies, in conformitate cu prezenta “Politica privind utilizarea Cookies”. In caz de dezacord, Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul este in masura singur sa opreasca cookies, urmand indicatiile browser-ului folosit.

 

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 10 (zece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

Legea aplicabila

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

 

Pagină actualizată la data de 05 iulie 2021.