TNA LOLA&LYKKE PUNGI STOCARE LAPTE X 30BUC

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

92,70 Lei
Descriere produs

Pungile pentru stocarea laptelui matern Lola&Lykke reprezinta modul ideal de depozitare, congelare si protejare a laptelui matern, atat de pretios.

Acestea sunt igienice si foarte usor de utilizat.

Pungile sunt presterilizate, etanse si gata de utilizare.
Puteti hrani bebelusul direct din punguta de stocare a laptelui matern, prin simpla atasare a adaptorului unic si a tetinei pentru hranire, la dispozitivul de acces al pungutei. (ADAPTOR NEINCLUS IN SET)

Depozitarea ideala a laptelui matern: Pungile sunt presterilizate, cu garnituri duble sigure pentru a preveni scurgerile. Pungile sunt proiectate pentru a fi inclinate in pozitie plana, ceea ce permite congelarea si decongelarea rapida a acestora, necesare pastrarii vitaminelor si nutrientilor unici din laptele matern.

PASTREAZA LAPTELE la congelator, pana la 6 luni.

Setul contine:
- 10 pungi pentru stocarea laptelui matern


Cand doriti sa congelati, nu umpleti pungile mai mult de 3/4 pentru a lasa spatiu de expansiune, la schimbul de temperatura. Etichetati pungile cu data colectarii. Cand depozitati laptele matern in punga, asezati pungile pe orizontala, pentru congelare si decongelare rapida.

Pentru a pastra componentele laptelui matern, dezghetati la frigider peste noapte sau tinand punga sub jet de apa calda (max. 37°). Agitati usor punga pentru a amesteca orice grasime care s-a separat. Laptele matern decongelat este sigur in frigider timp de 24 de ore.

Nu dezghetati laptele matern congelat, intr-un cuptor cu microunde sau intr-o oala cu apa fierbinte. Nu recongelati laptele matern dezghetat.

DOZA DE YUGA:

Pungile de stocare a laptelui matern sunt ideale pentru atunci cand plecati undeva si vreti sa ii asigurati copilului dumneavoastra necesarul de hrana.

 

SKU 00038-76488474
EAN 6430072860303
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
TNA LOLA&LYKKE PUNGI STOCARE LAPTE X 30BUC
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.