Tonic capilar, 50ml, Dacia Plant

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 12,36 Lei 13,73 Lei
Descriere produs

Descriere produs: Tonic capilar este un tonic care stimuleaza circulatia periferica, antiseboreic,este un produs antiseptic, antieczematos, antipruriginos, antiparazitar, calmant.

Ingrediente: extract 1:5 in solutie hidroetanolica din urmatorul amestec de plante: mesteacan (Betula pendula) - frunze (3,57%), brusture (Arctium lappa)- radacini (2,68%), urzica (Urtica dioica)- parti aeriene (2,68%), lavanda (Lavandula angustifolia)- flori (1,79%), musetel (Matricaria chamomilla)- flori (1,79%), plop-negru (Populus nigra)- muguri (1,79%); solutie hidroetanolica de ardei-iute (Capsicum annuum)(14,28%); propolis - solutie alcoolica (3,57%).

Forma de prezentare: 50 ml

Mod de administrare:
Uz extern: Se aplica local si se frictioneaza pielea capului, dupa care se lasa timp de minim 30 de minute, apoi se spala capul cu sampon. Pentru o regenerare rapida a parului se poate recurge la aplicarea locala a unui amestec format din: 1 lingura (40 picaturi) de TONIC CAPILAR, 1-2 galbenusuri de ou si 3-6 linguri de apa. Dupa omogenizare, preparatul se aplica pe pielea capului si se lasa sa actioneze timp de minim 15 minute, dupa care se spala capul cu sampon.
Se recomanda 2-3 administrari pe saptamana.

Atentionari si precautii:
Contraindicatii: Intoleranta la propolis sau la oricare dintre componentele produsului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Pentru un par frumos, sanatos si plin de starlucire!

Indicatii si recomadari: Tonic Capilar este un produs natural recomandat pentru pastrarea sanatatii si a stralucirii parului si la mentinerea sanatatii scalpului. Este recomandat pentru alopecie, seboree, despicarea firului de par, incaruntire prematura, caderea parului – din cauze legate de stress, iritabilitate, pediculoza.

SKU 00038-1010164
EAN 6421930310139
Brand DACIA PLANT
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Tonic capilar, 50ml, Dacia Plant
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.