Genunchiera neopren, negru 1, Tonus Elast

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 49,79 Lei 53,19 Lei
Descriere produs

Indicaţii medicale

Profilactic- pentru prevenirea traumatismelor musculare sau articulare în timpul efectuării exerciţiilor fizice sau eforturilor musculare de intensitate mare

Tratament – pentru tratamentul diferitelor afecţiuni precum luxaţii şi entorse, miozite, artroze şi artrite ale articulaţiei genunchiului, procese inflamatorii.

In perioada pre şi postoperatorie -pentru reducerea perioadei de recuperare după vindecarea fracturilor şi îndepărtarea aparatului ghipsat, sau intervenţii chirurgicale asupra ligamentelor sau meniscului.

 

Mod de acţiune

Datorită proprietăţilor specifice ale neoprenului respectiv efectele de saună şi micromasaj precum şi a calităţilor de susţinere şi fixare, prin purtare, genunchiera ameliorează vascularizaţia, stimulează procesele metabolice în ţesuturile de sub bandaj ducând la ameliorarea durerii, scăderea inflamaţiei şi restabilirea mobilităţii fiziologice a articulaţiei.

 

 

Mod de utilizare

Genunchiera se îmbracă direct pe piele şi se poziţionează pe mijlocul articulaţiei genunchiului, la începutul zilei în cazul tratamentului sau înainte de a începe efortul sau exerciţiile fizice când este utilizată în scop profilactic.

Nu este necesară utilizarea articolului pe timpul nopţii sau în repaos îndelungat.

Utilizarea genunchierei nu trebuie să provoace disconfort. Dacă apar semne de amorţire a piciorului sau învineţire a degetelor trebuie verificat dacă mărimea produsului este cea corespunzătoare sau dacă îmbrăcămintea respectiv pantalonul nu este prea strâmt şi nu jenează circulaţia.

 

Descriere produs

Genunchiera este confecţionată ca un bandaj tubular, cu formă uşor conică, având o singură cusătură laterală. Partea interioară a genunchierei este căptuşită cu material textil din bumbac.

 

 

Contraindicaţii:

Intoleranţă (sensibilitate) la componenţii materiei prime, afecţiuni cutanate locale pronunţate, plăgi.

În cazul contraindicaţiilor este posibilă folosirea genunchierei doar la recomandarea şi sub supravegherea medicului.

 

 

Compoziţie: cauciuc microporos (neopren) – 80%, bumbac - 10%, nylon – 10%

SKU 00038-7473510
EAN 4750283035379
Brand Tonus Elast
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Genunchiera neopren, negru 1, Tonus Elast
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.