Lapte praf BIO 1, 600g, Topfer

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 44,09 Lei 62,99 Lei
Descriere produs

Topfer Bio 1 este o formula de lapte praf degrasat organic pentru sugari, ce poate fi oferita de la nastere pana la varsta de 6 luni, in cazul in care alaptarea nu este posibila. Are consistenta apropiata de cea a laptelui matern, indeplinind cei mai exigenti parametri calitativi si noile cerinte din domeniul alimentatiei.

Combinatie unica:

Topfer Bio 1 are in compozitie acizi grasi esentiali polinesaturati cu lant lung (LC-PUFA) si sustine colonizarea tractului instestinal cu o flora naturala, prin intermediul bifido culturilor, fiind adaptat nevoilor nutritionale speciale ale copilului. Pentru producerea acestui produs s-au folosit doar ingrediente de cultura organica.

Mod de preparare:

Fierbeti cantitatea de apa necesara pentru prepararea laptelui formula si raciti pana la temperatura de 50 C. Puneti aproximativ jumatate din apa fiarta in sticla, apoi adaugati cantitatea de Topfer Bio 1 prevazuta in tabel. Inchideti sticla si agitati cu putere, adaugati restul de apa fiarta, agitati, dupa care lasati continutul sa se raceasca pana la temperatura de baut.

Prezentare: 600 g.

Atentionari si precautii: A se pastra la loc uscat si racoros. Folositi continutul pachetului in termen de 14 zile de la deschidere. Sigilati pachetul intotdeauna bine. Utilizati mereu doar lingura de masurat care se afla in interiorul pachetului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Contine minerale esentiale, vitamine si oligoelemente.
Contine LC PUFA si bifidobacterii pentru o dezvoltare fizica si psihica armonioasa.

Indicatii si recomandari: 

Poate fi oferita nou-nascutului doar ca si formula de lapte , chiar de la nastere

Preparati fiecare biberon proaspat si dati-l copilului Dvs. imediat dupa preparare. Nu refolositi laptele gata preparat ramas. Curatati temeinic sticla, tetina si inelul biberonului inainte de fiecare folosire.
Nu o incalziti (prin strilizare). Nu incalziti biberonul in cuptorul cu microunde. Exista pericolul supraincalzirii.

SKU 00038-1028718
EAN 4006303005748
Brand Topfer
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Lapte praf BIO 1, 600g, Topfer
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.