Topfer BIO Kinder Organic Follow-on milk, 500g, Topfer

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

49,49 Lei
Descriere produs

Descriere produs: TOPFER Kinder organic follow-on milk este o formula organica de lapte praf pentru copii de varsta mica recomandat copiilor de peste 1 an.
TOPFER Kinder organic follow-on milk x 500 g contine o formula cu un adaos de minerale valoroase precum fierul, iodul, zincul dar si vitamine esentiale cresterii si dezvoltarii armonioase a copilului. Continutul redus de proteine, comparativ cu laptele de vaca, face sa fie formula ideala de lapte praf in primii ani de viata.

Efecte si beneficii:
• Formula adaptata pentru perioada de crestere a copilului
• Sustine cresterea si dezvoltarea armonioasa a copilului
• Contribuie la dezvoltarea sistemului osos si a functiei cognitive
• Sprijina sistemul imunitar si inhiba dezvoltarea microorganismelor patogene
• Echilibreaza flora intestinala

Compozitie: Lapte degresat*, pudra de zer* partial demineralizat, uleiuri vegetale*, maltodextrina*, pudra de lapte degresat*, citrat de calciu, fosfat de calciu, clorura de potasiu, amestec de grasimi LCP (ulei de ou, ulei vegetal, ulei de peste), carbonat de calciu, fosfat de magneziu, vitamina C, culturi de bifidobacterii (B.breve, B.bifidum, B.infantis, B.longum), lactat de fier, vitamina E, sulfat de zinc, pirofosfat de fier-III, niacina, calciu D pantotenat, sulfat de cupru, vitamina A, vitamina B1, vitamina B6, sulfat de mangan, vitamina B2, iodat de potasiu, acid folic, vitamina K, selenat de sodiu, vitamina D.
*ingrediente din culturi bio.

Valori nutritionale:
Valoare energetica: 279 kcal/ 2050 kJ Proteine 11,5 g Carbohidrati: 60,5 g, Grasimi: 22,7 g, Fibre dietetice: 0 g, Sodiu: 0,12 g, Potasiu: 517 mg, Calciu 546 mg, Fosfor 314 mg, Magneziu 50 mg, Fier 8,2 mg.

Forma de prezentare: 500 gr

Mod de preparare: Se fierbe cantitatea de apa necesara si se raceste pana la temperatura de 50 de grade. Se adauga aproximativ jumatate din cantitatea  de apa fiarta in sticla. Se adauga cantitatea de Topfer prevazuta in tabel. Se inchide sticla si se agita. Se adauga si restul de apa si se continua agitarea pana amestecul este omogen. Cantitatea recomandata de baut/zi: 300-330ml, impartita in cel putin 2 mese.

Atentionari: Folositi continutul fiecarei pungi in termen de 14 zile de la deschidere. inchideti punga bine intotdeauna. Utilizati doar lingura de masurat din interiorul pachetului. Nu incalziti sticla in cuptorul cu microunde. Pastrati in loc uscat si racoros.

Doza de yuga

Doza de yuga: Combinatia unica de lapte organic, bifido culturi, fier si iod, face din Topfer Kinder o alegere sanatoasa pentru nutritia copilului. Topfer Kinder organic follow-on milk este o formula de lapte praf, pentru copii, de la varsta de 12 luni

Indicatii si recomadari: Laptele praf bio Topfer Kinder contine minerale valoroase precum fierul, zincul si iodul, dar si vitamine esentiale procesului de crestere.
Acizii grasi de inalta calitate, precum si continutul redus de proteine comparativ cu laptele de vaca fac ca Laptele praf bio Topfer Kinder sa fie o solutie optima pentru copilul care a implinit varsta de 1 an. Contine LC PUFA si bifidobacterii pentru o dezvoltare fizica si psihica armonioasa.

SKU 00038-1028721
EAN 4006303005809
Brand Topfer
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Topfer BIO Kinder Organic Follow-on milk, 500g, Topfer
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.