TOPFER Bio Pre lactana lapte x 600g

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 28,00 Lei 55,99 Lei
Descriere produs

Topfer Bio Lactana Pre este o formula de lapte praf de completare a laptelui matern, usor digerabila, ideala de la nastere. Recomandata in completarea laptelui matern, atunci cand acesta este insuficient, pana la varsta de 6 luni. Contine lactoza, precum si LC-PUFA (acizi grasi polinesaturati cu lant lung), culturi probiotice Bifidus de inalta calitate.

Important! In cazul in care sugarul este alaptat dar considerati ca laptele matern nu este suficient, formula potrivita este Topfer Bio Lactana Pre, nu Topfer Bio 1. Topfer Bio 1 este formula de lapte praf care se administreaza tot de la nastere, insa daca mama NU alapteaza deloc.

Lapte Praf Topfer Lactana Pre prezinta o combinatie unica Plus 3:

LC-PUFA - acizi grasi esentiali polinesaturati cu lant lung.

BIFIDO culturi - imbogatit cu Probiotice Probifido*, renumita combinatie de 4 bifido culturi valoroase (B. breve, B. bifidum, B.infantis, B.longum)

ORGANIC - pentru produsele de inalta calitate Topfer Lactana se foloseste lapte organic nutritiv si alte ingrediente de cultura organica

Lapte Topfer Lactana Pre a fost conceput conform compozitiei laptelui matern, contine toti nutrientii necesari sugarului tau in primele luni de dezvoltare. De asemenea, contine, asemenea laptelui matern, acizi grasi polinesaturati cu lant lung (LC-PUFA), care sunt foarte importanti pentru sugar, si sustine colonizarea tractului intestinal cu o flora naturala, prin intermediul bifido culturilor din compozitie.

Mod de preparare:

Respecta intocmai instructiunile pentru prepararea laptelui Topfer Bio Lactana Pre! O preparare necorespunzatoare poate duce la aparitia unor probleme de sanatate, prin favorizarea dezvoltarii agentilor patogeni. Pregateste fiecare masa proaspata! Nu refolosi laptele ramas. Curata sticla, tetina si inelul biberonului inainte de fiecare folosire. Foloseste continutul fiecarei pungute in termen de 14 zile de la deschidere. Utilizeaza doar lingura de masurare inclusa in pachet.

Prezentare: Cutie de 600g

Doza de yuga

Doza de yuga: Topfer Bio Lactana Pre este o formula de lapte praf de completare a laptelui matern, usor digerabila, ideala de la nastere..

Indicatii si recomandari:  Recomandata in completarea laptelui matern, atunci cand acesta este insuficient, pana la varsta de 6 luni. Contine lactoza, precum si LC-PUFA (acizi grasi polinesaturati cu lant lung), culturi probiotice Bifidus de inalta calitate.

SKU 00038-1028724
EAN 4006303005724
Brand Topfer
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
TOPFER Bio Pre lactana lapte x 600g
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.