TYPE NATURE ,MAGNESIUM STRONG 3000MG FIOLE 15MLX20FL.

In stoc

Pret

141,30 Lei
Descriere produs

Se estimeaza ca aproximativ o jumatate din populatia SUA si UE prezinta deficit de magneziu.

Cantitati importante de magneziu intracelular se regasesc la nivelul mitocondriei, unde sustine productia de adenozin trifosfat (ATP), ducand la productia normala de energie la nivel celular.

Magneziul sustine functionarea normala a musculaturii, inclusiv a muschiului cardiac. Unul dintre primele semne de deficit il reprezinta crampele musculare.

Peste 60% din cantitatea toatala de magneziu din organism este stocata la nivelul tesutului osos, unde contribuie la mentinerea densitatii osoase normale. Studiile indica o corelatie intre dietele bogate in magneziu si o densitate osoasa optima, acest lucru prevenind fracturile osoase, inclusiv la varste inaintate.

Magneziu contribuie la reducerea migrenelor. Administrarea pe o perioada de 3 luni a unor doze de 400-600 de mg de magneziu au avut ca efect reducerea episoadelor de migrena, iar in cazul anumitor pacienti efectele la administrare au fost mai rapide decat cele ale terapiei alopate.

Compozitie

Glicerofosfat de magneziu 3000 mg, furnizand 375 mg magneziu

Mod de administrare

Cate 1 fiola buvabila/zi, de preferat dupa micul-dejun sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Se poate dilua in apa sau suc de fructe

SKU 00068-6292396
EAN 5605481201141
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
TYPE NATURE ,MAGNESIUM STRONG 3000MG FIOLE 15MLX20FL.
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.