ULEI DE CANEPA, 500ML, CARMITA

In stoc

Pret

Pret special 41,37 Lei 45,90 Lei
Descriere produs

Nutritiv, regenerant si revitalizant uleiul de canepa este perfect pentru hidratarea optima a scalpului si stoparea caderii parului.
Ajuta la oxigenarea si la hidratarea corecta a pielii, facandu-l util in eczeme, avand, de asemenea, si efect antibacterian, antimicotic si antiviral.

Mod de consum: Uleiul de canepa poate fi consumat ca atare, in scop terapeutic. Alimentar, poate fi folosit pentru salate, simplu sau in combinatie cu alt ulei (ex. de masline) sau pentru diferite preparate.

Ingrediente: Uleiul din seminte de canepa este cunoscut ca si "uleiul perfect echilibrat al naturii" deoarece are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati in raportul ideal intre Omega 6 si Omega 3.

Prezentare: 500ml

 
Doza de yuga

Uleiul de canepa este obtinut prin presare la rece din seminte nedecorticate de canepa. Soiul Cannabis Sativa este folosit din timpuri vechi in alimentatie, confectii, in realizarea hartiei sau a materialelor de constructii. 

Indicatii si recomandari: Uleiul de canepa este obtinut prin presare la rece din seminte nedecorticate de canepa. In prezent canepa este foarte apreciata pentru proprietatile sale nutritive, fiind considerata un produs valoros pentru o alimentatie bogata in nutrienti.

SKU 00068-1025990
Brand PRODUCATOR GENERIC
EAN 5941891500451
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ULEI DE CANEPA, 500ML, CARMITA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.