Ulei de masline infuzat cu Arnica Montana, 50ml, Bio Mon'TANA

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

75,99 Lei
Descriere produs

Proprietati

- uleiul infuzat prin macerare la rece se utilizeaza pe pielea contuzionata, inflamata sau cu vanatai, avand rol anti-inflamator, anti-echimotic si anti-bacterian;
- favorizeaza relaxarea musculara;
- reduce durerea musculara si articulara;
- creste mobilitatea si performanta musculara la sportivi;
- regenereaza scalpul si parul.

Arnica se gaseste la inaltimi de peste 1000 de metri. Florile sale au un continut bogat de ulei esential, vitamine (B1, B2, C si E), acizi organici, flavonoide, caretenoizi si saruri minerale. Extractia principiilor bioactive din planta este de peste 92% in ulei, iar raportul este de 5 grame inflorescente ecologice pentru 50 ml ulei, proprietatile vindecatoare fiind exceptionale. Contine compusi biochimici activi in procent de 0.10%, cu actiune principala antiinflamatoare si antiinfectioasa, distrugand virusurile si bacteriile, insa este benefic pentru afectiuni circulatorii si articulare. De asemenea, este benefic pentru musculatura solicitata intens si contribuie la cresterea mobilitatii. Este benefic pentru sanatatea pielii, a parului si a unghiilor si contribuie la regenerarea tesuturilor, accelerand totodata vindecarea ranilor si vanatailor.
Produs fara adaos de uleiuri din alte plante.

Timp de secole, ARNICA MONTANA a fost folosita pentru ameliorarea durerilor musculare si pentru a reduce durata de vindecare a vanatailor si entorselor. Cu peste 150 de compusi activi identificati, chimia naturala a arnicii face ca acest extract sa fie unul dintre cele mai importante pentru industria cosmetica datorita rezultatelor spectaculoase.

Doza de yuga

Doza de yuga: Un ulei extraordinar, o combinatie perfecta de hidratare si vindecare. Uleiul de masline si extractul de arnica montana reusesc sa potenteze calitatile celor doua produse, devenind ideale pentru relaxarea muscalara atat pentru sportivi, cat si pentru cei care iubesc miscarea.

Indicatii si recomandari: Un ulei care nu trebuie sa lipseasca din trusa de prim ajutor. Nu este doar bland cu pielea, ci are si adevarate proprietati vindecatoare. Recomandat si dupa un efort pe termen indelungat, pentru relaxare musculara.

 

SKU 00038-1035525
Brand Bio Mon'TANA
EAN 9900000609542
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei de masline infuzat cu Arnica Montana, 50ml, Bio Mon'TANA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.