Ulei de parafina, 80g, Vitalia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,50 Lei 3,85 Lei
Descriere produs

Descriere produs: Constipatia si tulburarile tranzitului intestinal sunt afectiuni reale, care se manifesta prin disconfort si balonari frecvente, precum si o stare generala proasta.
Alimentatia necorespunzatoare este principalul vinovat pentru constipatie, aceasta afectiune fiind considerata una dintre "bolile omului modern". Veti recunoaste aceasta tulburare a tranzitului intestinal relativ usor, fiind adeseori acompaniata de dureri accentuate si mai putine vizite la toaleta.
Uleiul de parafina este unul dintre cele mai populare si eficiente metode de a ameliora simptomele constipatiei. Uleiul de parafina trece prin tractul gastrointestinal fara a fi absorbit in organism, efectul avand loc la 6,8 ore dupa administrare.

Actiune: Substanta realizeaza un film la suprafata mucoasei tubului digestiv si inmoaie continutul intestinal, favorizand propulsia lui.

Indicatii: Se foloseste ca laxativ in constipatia cronica, la convalescenti, bolnavi cu infarct miocardic, postoperator, hemoroizi si fisuri anale. Substanta realizeaza un film la suprafata mucoasei tubului digestiv si inmoaie continutul intestinal, favorizand propulsia lui.
Afectiuni: Hemoroizi.

Mod de utilizare: Adulti- oral, 1/2-1 lingurita, seara la culcare.

Prezentare: 80 g

Doza de yuga

Doza de yuga: Laxativ cu actiune mecanica, lubrifiant al continutului colonului si agent de inmuiere a bolului fecal.

Beneficii: Ulei de Parafina Vitalia Pharma, 80 g: produsul este recomandat ca laxativ in caz de constipatie cronica, postoperator, la convalescenti, bolnavi cu infarct miocardic, in caz de hemoroizi si fisuri anale.

SKU 00038-1034673
EAN 6425013000139
Livrat de YUGA
Brand Vitalia Pharma
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei de parafina, 80g, Vitalia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.