Ulei esential de Geraniu, 10ml, Adams Vision

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

19,99 Lei
Descriere produs

Avantajul uleiului de geranium este ca, desi e un foarte puternic antibacterian, are o anumita blandete in actiune, spre deosebire de uleiul de scortisoara, cimbru sau cuisoare, care sunt ceva mai greu de suportat la administrare (mai ales de catre persoanele sensibile, cu hiperaciditate gastrica) in forma bruta, neincorporata in preparate farmaceutice. 

Despre acest ulei esential se cunoaste faptul ca este un ulei destinat mai ales rezolvarii problemelor pielii. Intr-adevar, studii stiintifice de ultima ora arata ca el are proprietati cicatrizante importante, fiind recomandat inclusiv in acneea suprainfectata, herpes si zona zoster, micoze, eczeme, echimoze, edeme, hematoame. 

Se recomanda inclusiv pentru incorporare in produse cosmetice destinate ingrijirii pielii, cu atat mai mult cu cat are si un efect conservant bun. 

De exemplu, astazi, o mare problema o reprezinta tratarea infectiilor cu stafilococ auriu meticilino-rezistent (care nu este deloc sensibil la antibioticele uzuale si nici macar la unele de rezerva). Uleiul de geranium insa, are un efect remarcabil antiinfectios, asupra mai multor tulpini de stafilococ auriu, inclusiv a celor rezistente. 

De aceea, el a fost studiat si s-a demonstrat ca, in cazul unor infectii foarte grave, daca este administrat impreuna cu Gentamicina sau Ciprofloxacina, potenteaza efectele antiinfectioase ale acestora, astfel incat nu mai sunt necesare doze atat de mari de antibiotice, care au  multiple efecte secundare. Acelasi lucru este valabil si in cazul infectiilor fungice ale firului de par (tricofitie). 

 

INGREDIENTE: ulei de geraniu 

Doza de yuga

Doza de yuga: Uleiul esential de geranium a fost extrem de mult studiat in ultimii ani, dovedindu-se faptul ca poate avea un efect puternic antiinfectios, chiar si in cazurile de infectii rezistente la antibiotice. 

 

Indicatii si recomandari: 

In functie de situatie, il putem lua intern, cate 1-2 picaturi de 3 ori/zi, intr-o lingurita de miere, pe o durata stabilita de medic. Pentru probleme externe, se aplica sub forma de masaj, in cantitate de 3-5 picaturi la 10 ml ulei gras (masline, samburi de struguri, jojoba etc.) sau putem face inhalatii cu 1-2 picaturi de ulei volatil, puse intr-o batista.

SKU 00038-1027830
EAN 6424842004523
Livrat de YUGA
Brand Adams Vision
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei esential de Geraniu, 10ml, Adams Vision
ca