Ulei macerat de galbenele 10ml Adams Vision

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 7,34 Lei 8,00 Lei
Descriere produs

Macerat de galbenele (Calendula Officinalis) in ulei de floarea soarelui.

Metoda de obţinere: macerarea florilor de galbenele in ulei de floarea soarelui Conține:ulei de floarea soarelui (Helianthus Annuus)*, extract din flori de galbenele (Calendula Officinalis)*.*din culturi certificate ecologic.

Ce este macerarea? Macerarea este un proces fizic in care fructele, florile, frunzele, radacinile sau alte parți ale plantelor sunt expuse o perioada de timp acțiunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat. Uleiul neutru ”trage” in el uleiurile volatile si alte principii active din planta supusa macerarii. Produsul final (soluția) se numeste macerat. in farmacie, aceasta soluție se numeste "infuzie rece". Nu trebuie sa existe procese chimice in timpul macerarii. Procesul de extracție se efectueaza la temperatura camerei, de aici termenul "extract rece" sau "macerat rece".

Avantajele macerarii la rece se regasesc cu siguranța in procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Daca procesul de extracție este efectuat la temperatura ridicata (prin caldura adaugata), procesul este denumit digestie.

Prezentare: 10 ml

Atentionari si precautii: A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si racoros.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Este unul din cele mai bune macerate pentru ten, pentru pielea crapata a calcaielor, puternic cicatrizant.

Indicatii si recomandari: Maceratul de galbenele poate fi folosit in diferite situatii, majoritatea fiind legate de vindecarea pielii, in special a celei degradate, crapate, uscate. Poate fi folosit si la iritatiile din zona scutecului sau la ranile aparute in primele zile de alaptat.

 
SKU 00038-1027867
EAN 6424842003564
Livrat de YUGA
Brand Adams Vision
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei macerat de galbenele 10ml Adams Vision
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.