Ulei de migdale dulci, 100 ml, Aboca

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

31,90 Lei
Descriere produs

Uleiul de Migdale Dulci Aboca este obtinut prin prelucratea semintelor printr-un proces de extractie prin presare la rece, se obtine o substanta uleioasa ale carei proprietati emoliente sunt utile in tranzitul intestinal, in special in situatiile in care este necesara o actiune "delicata".

Calitatea Uleiului de Migdale dulci Aboca este garantata prin selectia migdalelor cu proprietati organoleptice optime. Procesul de extractie prin presare la rece asigura un ulei care isi mentine proprietatile initiale, fara a modifica compozitia lipidica si care garanteaza un aport optim de principii active functionale.

Ingrediente: ulei de Migdale dulci (Prunus dulcis).

Mod de utilizare: Ulei de Migdale dulci (Prunus dulcis). Pentru a beneficia de caracteristicile emoliente ale Uleiului de migdale pe piele, aplicati-l pe partile dorite, printr-un masaj usor de mai multe ori pe zi, dupa nevoie.

Doza de yuga

Doza de yuga: Migdalele sunt bogate in vitaminele A, B si E. Din semintele de migdale, prin presare la rece se obtine varianta uleioasa cu proprietati emoliente. Eficienta uleiului de migdale este garantata de aportul adecvat de principii active continute si declarate si de pastrarea caracteristicilor biologice.

Indicatii si recomandari: Emolient al mucoasei intestinale cu efect laxativ usor, regland tranzitul intestinal. Eficace in prevenirea vergeturilor, prin masaj corporal.

SKU 00038-1028950
EAN 8032472005776
Livrat de YUGA
Brand Aboca
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei de migdale dulci, 100 ml, Aboca
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.