Ulei din seminte de dovleac, presat la rece,100ml, Solaris

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 21,32 Lei 23,18 Lei
Descriere produs

Ulei obtinut pe presa Solaris, prin presarea la rece a semintelor de dovleac. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut. Uleiul din seminte de dovleac este un complex de multivitamine, acizi grasi polinesaturati, despre importanta carora vorbesc atat de mult medicii. Complexul de acizi polinesaturati continut in uleiul de seminte de dovleac are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular, digestiv, endocrin si nervos, imbunatateste metabolismul grasimilor, curata organismul de substante nocive si ajuta la consolidarea imunitatii si pastrarea echilibrului hormonal normal. Uleiul din seminte de dovleac este recomandat pentru prevenirea si tratamentul afectiunilor prostatei.

Prezentare: 100 ml

Doza de yuga
 
 

Doza de yuga: Uleiul din seminte de dovleac este bogat in magneziu si este foarte usor de integrat in alimentatie utilizat in salata, supa creme sau peste legume la cuptor.

Indicatii si recomandari :Uleiul din seminte de dovleac prezinta o cantitate mare de grasimi nesaturate ce reduc inflamatia din corp. Uleiul de dovleac sustine sanatatea prostatei, este benefic pentru inima, amelioreaza depresia mai ales in cazul copiilor, stimuleaza cresterea parului si este de ajutor in simptomele specifice menopauzei.

 

SKU 00038-1007357
EAN 5941828008203
Livrat de YUGA
Brand Solaris Plant
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei din seminte de dovleac, presat la rece,100ml, Solaris
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.