Ulei din seminte de susan, 200ml, SOLARIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 18,24 Lei 18,99 Lei
Descriere produs

Reduce presiunea circulatiei arteriale prin continutul bogat de magneziu. Ajuta la prevenirea osteroporozei prin continutul bogat de zinc si calciu.
Studiile recente demonstreaza eficienta deosebita a sesamolului: previne si trateaza afectiunile cardiovasculare si arteroscleroza, asigura protectia impotriva razelor UV, inhiba speciile de oxigen reactiv induse de radiatiile ultraviolete de tip UVB (provenite de la bronz sau arsuri), impiedicand astfel si deteriorarea fibroblastelor din tesuturile pielii umane, efectul radioprotector al sesamolului impotriva deteriorarii ADN-ului datorita radiatiilor gamma, efecte chemopreventive - amelioreaza efectele secundare asociate cu chimioterapia aplicata in cazurile de cancer, prezinta o activitate antimutagenica si anti-imbatranire.

Mod de consum:

Uleiul de susan este cel mai rezistent ulei la oxidare si este stabil la temperatura camerei. Punctul de ardere este de 177 grade pentru uleiul de susan presat la rece.
Este folosit cu succes la prepararea pastelor, a salatelor crude si a diferitelor preparate cu peste. Uleiul de susan poate fi folosit si drept produs cosmetic, ulei emolient de ingrijire a pielii sau ulei pentru masaj.

Ingrediente: Uleiul de susan contine: 45 % omega 9, 50% omega 6, 1% omega 3, restul acizi grasi saturati.


Uleiul de susan este sursa unor fitonutrienti importanti, antioxidanti, vitamine cu proprietati benefice sanatatii.
100 de g de ulei de susan contin: 1. grasimi mononesaturate (omega 9) 39,7 g 2. grasimi polinesaturate (omega 6) 41,7g 3. grasimi saturate 14g 4. vitamina E 1,40 mg, vitamina B6 0,2 mg 5. triptofan 2 mg 6. Minerale: calciu 277 mg, magneziu 99,7 mg fier 4,1 mg zinc 2 mg mangan 0,7 m g, cupru 0,7 mg 7. compus organic, sesamol - un puternic antioxidant.

Continutul bogat de zinc si calciu in semintele de susan este o arma puternica in lupta cu osteoporoza.
Deficienta in oricare din aceste doua minerale poate creste semnificativ riscul de producere a fracturilor de sold sau coloana vertebrala.
Vitamina E realizeaza o buna protectie impotriva radicalilor liberi avand in acelasi timp un rol hotarator in metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor precum si in echilibrul hidroelectrolitic.
Mentinerea sanatatii si frumusetii pielii. Colagenul se afla la baza sanatatii pielii. Zincul din uleiul de susan stimuleaza productia de colagen, tesutul cutanat devine mai elastic si mai fin.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Ulei obtinut pe presa Solaris, prin presarea la rece a semintelor de susan. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut.

Indicatii si recomandari: Uleiul de susan este sursa unor fitonutrienti importanti, antioxidanti, vitamine cu proprietati benefice sanatatii. Uleiul de susan reduce presiunea circulatiei arteriale prin continutul bogat de magneziu. Ajuta la prevenirea osteroporozei prin continutul bogat de zinc si calciu. Este folosit cu succes la prepararea pastelor, a salatelor crude si a diferitelor preparate cu peste. Uleiul de susan poate fi folosit si drept produs cosmetic, ulei emolient de ingrijire a pielii sau ulei pentru masaj.

SKU 00038-1007391
Brand Solaris Plant
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei din seminte de susan, 200ml, SOLARIS
ca