Ulei tratament impotriva paduchilor, 50 ml, Neobulle

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 68,21 Lei 77,11 Lei
Descriere produs

Compania Neobulle a fost infiintata de Severine Martial, mama a 4 copii, infirmiera consultanta in lactatie, pasionata de universul cresterii copiilor. Neobulle ofera cea mai larga gama de remedii cosmetice bio de la creme tratament anti acnee, anti tantari, ulei bio pt mameloane, ulei calmant eruptii dentare, spray bio de camera impotriva tantarilor, creme dermato atopice si multe altele. Valorile companiei Neobulle au fost inca de la inceput Autenticul, Sinceritatea, Respectul fata de om si mediu inconjurator. Astazi, aceasta companie a devenit o referinta a calitatii produselor oferite. 

Ingrediente: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL , HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ROSMARINUS OFFICNALIS LEAF EXTRACT, COUMARIN, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL

Doza de yuga

Uleiul de ricin si masline, uleiul esential de lavanda, geraniu, tea tree si extractul de rozmarin, actioneaza bland asupra scalpului eliminand mancarimea si paduchii.

Indicatii si recomandari: Utilizare: Se aplica la copii incepand cu 3 ani.Se aplica pe parul uscat si se lasa sa actioneze 20 de minute, iar parul se acopera cu o casca de dus din plastic.Se spala parul apoi si se repeta operatiunea a doua zi si apoi la 7 zile.

SKU 00038-1009982
EAN 3760216124033
Brand NeoBulle
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Ulei tratament impotriva paduchilor, 50 ml, Neobulle
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.