Spuma pentru barbierit anti-iritatii, Homme, 200 ml, Vichy

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 32,79 Lei 40,99 Lei
Descriere produs

Spuma de ras anti-iritatii are o textura densa si onctuoasa ce asigura o alunecare optima a lamei, pentru un ras delicat, fara iritatii. Rasul devine o placere. Asocierea Calciului, cu Vitamina C glucozilata si cu Acidul Salicilic din spuma de ras pentru ten sensibil previne incalzirea pielii in timp ce va radeti. Filmul hidrolipidic este mentinut, evitand senzatia de frecare si iritatiile. Pielea este protejata, hidratata in profunzime. Spuma de ras anti-iritatii a crei formula protejeaza si tonifica pielea, fara a o usca. 

Mod de utilizare: Aplicati spuma de ras anti-iritatii pe fata umeda, perfect curata. Spuma de ras potrivita si pentru ten sensibil.

Atentionari si preacautii: Confort dupa utilizare: 87%* Previne senzatia de incalzire: 73%* Protejeaza impotriva frecarii: 80%* Piele hidratata: 73%* Piele purificata: 80%* *Autoevaluare, 15 barbati

Doza de yuga

Doza de yuga: Spuma de ras anti-iritatii are o textura densa ce asigura o alunecare optima a lamei, pentru un ras delicat, fara iritatii. Rasul devine o placere.

Indicatii si recomandari: Pentru toate tipurile de ten, in special pentru barbatii cu piele sensibila sau cu probleme (fire crescute sub piele, cosuri cauzate de ras) care sufera de roseata sau iritatii dupa ras. Pielea este protejata, hidratata in profunzime.

SKU 00038-1032216
EAN 3337871318901
Brand Vichy
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Spuma pentru barbierit anti-iritatii, Homme, 200 ml, Vichy
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.