Gel de curatare purifiant Phytosolution Normaderm, pt ten gras, 200ml, Vichy

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 53,37 Lei 58,01 Lei
Descriere produs

 Gelul de curatare purifiant este dedicat tenului gras. Este bogat in minerale si prebiotice si ajuta la indepartarea prafului si a poluarii de la prima spalare. 

Mod de utilizare: Aplicati dimineata si seara pe pielea umeda si apoi clatiti. Evitati conturul ochilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.

Ingrediente:

Aqua /water - coco-betaine - propanediol - peg-120 methyl glucose dioleate - sodium chloride - sodium cocoyl glycinate - dipropylene glycol - zinc gluconate - salicylic acid - bifida ferment lysate - sodium hydroxide - sodium benzoate - phenoxyethanol - copper gluconate - caprylyl glycol - tetrasodium glutamate diacetate - parfum / fragrance.

Atentionari si precautii: Toleranta confirmata pentru pielea sensibila.

Doza de yuga

Doza de yuga: Inovatie: Baza de curatare de origine vegetala creata din agenti de spumare extrasi din nuca de cocos cu efect intens de curatare, care hidrateaza pielea. 

Indicatii si recomandari: Acest gel purificator, bogat in minerale si probiotice, indeparteaza praful si depunerile datorate poluarii de la prima spalare. Fortifica bariera naturala pielii.

SKU 00038-1032251
EAN 3337875663076
Brand Vichy
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Gel de curatare purifiant Phytosolution Normaderm, pt ten gras, 200ml, Vichy
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.