VITAMINA B COMPLEX 3bls.x10cps.- LAB. REMEDIA

9,96 Lei
In stoc
SKU
00038-1027097

Pret yugster:

9,96 Lei

  
       

Vandut de YUGA

Cost livrare si procesare 15 RON

Timp de livrare Curierat rapid

Doza de yuga:

Vitamina B complex din drojdie este un supliment natural care contribuie la menţinerea sănătăţii organismului conferindu-i acestuia plusul de confort fizic şi mental de care are nevoie în condiţii solicitante de viaţă.

Indicatii si recomandari: Supliment alimentar

Imagini cu caracter informativ

Vitamina B complex din drojdie este un supliment natural care contribuie la menţinerea sănătăţii organismului conferindu-i acestuia plusul de confort fizic şi mental de care are nevoie în condiţii solicitante de viaţă.

Compoziție/capsulă:

Lynside® Forte B 100 – drojdie uscată inactivată – Saccharomyces cerevisiae – conţinând un complex de vitamine B: Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12.

Administrare:

1 capsulă pe zi, în timpul mesei sau imediat după aceasta, cu o cantitate suficientă de lichid.

Caracteristici și efecte:

Lynside® FORTE B 100 este un produs de origine naturală, obţinut printr-un proces controlat, din culturi de drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae). Lynside® FORTE B 100 este bogat în proteine, fibre, minerale, aminoacizi şi, mai ales, în vitamine din complexul B.

Complexul de vitamine B este un grup de vitamine hidrosolubile, care se elimină din organism şi trebuie permanent înlocuite. Vitaminele din grupa B nu se găsesc niciodată izolate în produsele naturale, ci sunt întotdeauna prezente împreună. Deficitul de vitamine B duce la o serie întreagă de dezechilibre, de la încărunţirea prematură sau căderea părului, până la depresii, şi de la constipaţie până la creşterea periculoasă a procentului de colesterol din sânge. Complexul de vitamine B este foarte important pentru sănătate, îndeplinind diverse funcţii metabolice în organism.

Vitamina B1 (Tiamina) contribuie la funcționarea metabolismului energetic, a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice şi la funcţionarea normală a inimii.

Vitamina B2 (Riboflavina) contribuie la funcționarea metabolismului energetic, a sistemului nervos. Riboflavina contribuie la menţinerea globulelor roşii normale, la menţinerea sănătăţii pielii şi a vederii normale. Contribuie la metabolismul normal al fierului şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina B3 (Niacin) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice, la menţinerea sănătăţii membranelor mucoase, a sănătăţii pielii şi la reducerea oboselii şi extenuării.

Vitamina B5 (Acid pantotenic) contribuie la metabolismul energetic normal, la sinteza normală şi la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D şi a unor neurotransmiţători, la reducerea oboselii şi extenuării şi la performanţa mentală normală.

Vitamina B6 (Piridoxina) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice, la sinteza normală a cisteinei, la metabolismul normal al homocisteinei, al proteinelor şi glicogenilor, la formarea normală a globulelor roşii, la reglarea activităţii hormonale.

Vitamina B8 (Biotina) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos şi la metabolismul normal al macronutrienţilor. De asemenea, contribuie la menţinerea sănătăţii psihice, la menţinerea sănătăţii părului, a pielii şi a membranelor mucoase.

Vitamina B9 (acidul folic) contribuie la creşterea ţesutului matern în timpul sarcinii, la procesul de diviziune celulară, la sinteza normală a aminoacizilor, la buna funcţionare a hematopoiezei, la metabolismul normal al homocisteinei, la menţinerea sănătăţii psihice, la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi la reducerea oboselii şi extenuării.

Vitamina B12 (ciancobalamina) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice, la metabolismul normal al homocisteinei, la formarea normală a globulelor roşii, la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii şi extenuării, la procesul de diviziune celulară.

Atenționări:

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

 

Vezi mai multe informatii
Brand Laboratoarele Remedia
EAN 5944747001249
Pret 9,96 Lei
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Scrii o recenzie despre: VITAMINA B COMPLEX 3bls.x10cps.- LAB. REMEDIA ca
Dai o clasificare la

Ne pare rau, nici o recenzie nu se potriveste criteriilor selectate

Cele mai vandute produse

 1. Complex B, 30 comprimate, Alevia
  Complex B, 30 comprimate, Alevia
  10,41 Lei
 2. B-Complex, 50 capsule, Solgar
  B-Complex, 50 capsule, Solgar
  49,60 Lei
 3. Vitamina B12 500mcg, 90 tablete, Adams Vision
  Vitamina B12 500mcg, 90 tablete, Adams Vision
  43,06 Lei
  Calificativ:
  100%
 4. Vitamine naturale B Complex, 60 capsule, Fares
  Vitamine naturale B Complex, 60 capsule, Fares
  29,20 Lei
  Calificativ:
  100%
 5. Vitamina B Complex Natural, 60 capsule, Pro Natura
  Vitamina B Complex Natural, 60 capsule, Pro Natura
  10,90 Lei
  Calificativ:
  100%
 6. Vitamin B-6 100mg, 100 tb, GNC
  Vitamin B-6 100mg, 100 tb, GNC
  74,00 Lei

Produse Similare

 1. Vitamin B-12 1000mcg, 90 tb, GNC
  Vitamin B-12 1000mcg, 90 tb, GNC
  99,00 Lei
 2. Complex B, 50 mg, 30 comprimate , Jamieson
  Complex B, 50 mg, 30 comprimate , Jamieson
  33,48 Lei
 3. Vitamina B Complex Natural, 60 capsule, Pro Natura
  Vitamina B Complex Natural, 60 capsule, Pro Natura
  10,90 Lei
  Calificativ:
  100%
 4. Complex B, 30 comprimate, Alevia
  Complex B, 30 comprimate, Alevia
  10,41 Lei
 5. B Complex + vit C, 30 comprimate, Walmark
  B Complex + vit C, 30 comprimate, Walmark
  16,49 Lei
 6. Vitamin B-6 100mg, 100 tb, GNC
  Vitamin B-6 100mg, 100 tb, GNC
  74,00 Lei
 7. Niacin 250mg, 100 tablete, GNC
  Niacin 250mg, 100 tablete, GNC
  49,00 Lei