Vitamina B12, 500mcg, 30 tablete, Adams Vision

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 20,49 Lei 22,28 Lei
Descriere produs

Vitamina B12 de 1000 mcg, contribuie la o stare de bine generala, ajuta la o buna functionare a memoriei si al inimii, sporeste sanatatea pielii, a parului si a digestiei.

Este o vitamina esentiala pentru mentinerea sanatoasa al sistemului nervos si cardiovascular.

Aceasta contine mineralul esential cobalt si afecteaza intr-un mod pozitiv celulele nervoase, ceea ce inseamna ca atunci cand nivelul vitaminelor B12 este scazut, aproape toate functiile cognitive pot suferi. Ajuta digestia si mentinerea unui sistem cardiovascular sanatos. Corpul poate asimila vitamina B12 din surse alimentare sau din suplimente alimentare.

Conform studiilor nivelul scazut de vitamina B12 poate avea o multitudine de efecte negative, precum oboseala cronica, depresie sau stres cronic. Cei care sufera de un nivel de energie scazut si de lipsa de concentratie, cel mai probabil sufera si de o deficienta de vitamina B12. Aproape 40% din populatie sufera de o astfel de deficienta, ceea ce este totusi o problema grava, deoarece, aceasta vitamina este esentiala in producerea celulelor rosii. Dar poate afecta si digestia si sistemul cardiovascula

Depozitare: A se pastra la temperatura camerei ferit de lumina si umiditate, in ambalaj original. A nu se lasa la idemana si vederea copiilor mici.

Precautii: Consultati medicul inainte de a folosi acest produs in cazul in care sunteti insarcinata sau daca alaptati.

Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata.

Doza de yuga

Doza de yuga: Vitamina B12 este recunoscuta pentru promovarea sanatatii, fiind o vitamina vitala pentru sistemul nervos, reprezentand cheia pentru formarea celulelor rosii sanatoase. Este singura vitamina ce contine cobalt.

Indicatii si recomandari: Ca supliment alimentar, masticati zilnic 1 tableta dupa masa principala. A nu se depasi doza recomandata zilnic.

SKU 00038-1027891
Brand Adams Vision
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Vitamina B12, 500mcg, 30 tablete, Adams Vision
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.