Vitamina C ,1000mg, 90 tablete, 6Pak Nutrition

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 28,72 Lei 29,48 Lei
Descriere produs

Vitamina C sau acidul ascorbic este un antoxidant puternic, care ajuta la absorbtia colagenului. Este esentiala pentru buna functionare a sistemului imunitar, dar si la lupta cu stresul si prevenirea accidentului vascular cerebral. Principalele surse de vitamina C sunt citricele, alunele de padure, varza, dar si alte legume si fructe. 
Necesarul zilnic de vitamina C este de 80mg. 6PAK Nutrition Vitamina C furnizeaza 1250% din doza zilnica recomandata pentru aceasta vitamina.

Ingrediente: vitamina C (acid L-ascorbic), agenti de aglomerare (celuloza microcristalina, amidon), agenti anti-coagulare (dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi).

Mod de administrare: 1 tableta pe zi, in timpul mesei sau dupa masa, cu suficient lichid.

Atentionari si precautii: Poate contine prezenta neintentionata de urme de derivate din lapte, soia, cereale care contin gluten (grau), oua, telina si mustar. Copiii, femeile insarcinate si cele care alapteaza vor consuma acest produs doar la recomandarea medicului curant.A se pastra la o temperatura de maxim 25 de grade. A nu se lasa la indemana copiilor.Acest produs nu inlocuieste un mod de viata sanatos si o dieta echilibrata.

 

 

 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Vitamina C ajuta la mentinerea metabolismului energetic normal, ajuta la mentinerea functiilor psihologice normale, la reducerea oboselii, la mentinerea functionarii adecvate a sistemului imunitar, ajuta la protejarea celulelor impotriva radicalilor liberi.

Indicatii si recomandari: Este recomandata pentru persoane expuse la deficienta de vitamina C si pentru sportivii si oamenii activi fizic.

SKU 00038-1011882
EAN 5902811805445
Brand 6Pak Nutrition
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Vitamina C ,1000mg, 90 tablete, 6Pak Nutrition
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.