Vitamina C cu extract de macese, 1000mg, 1 doza, Alevia

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 2,57 Lei 2,99 Lei
Descriere produs

Ingrediente

sorbitol si glicozide steviolice (indulcitori naturali), Extract 4:1 din fructe de Maces (Rosa canina) standardizat 50% Vitamina C (2000mg, din care Vitamina C 1000mg), amidon de porumb (agent antiaglomerant), aroma naturala de zmeura.

Compozitie: extract de maces 2000mg din care Vitamina C 1000mg 1250% VNR (Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011)

Efecte

Sursa bogata de antioxidanti, contribuie la apararea naturala a organismului
Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar in sezonul rece si contribuie la prevenirea racelii si tusei
Contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, ligamentelor, sistemului osos, gingiilor, dintilor, pielii
Contribuie la metabolismul energetic normal
Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice
Contribuie la reducerea oboselii si extenuarii

Mod de administrare

1 plic pe zi, dupa masa, dimineata. Se goleste continutul plicului intr-un pahar, se adauga 200ml apa, se amesteca si se bea imediat.

Atentie

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o alimentatie diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, administrarea se face numai la recomandarea specialistului. Consumate in exces, sorbitolul si vitamina C pot avea efect laxativ.

Doza de yuga

Doza de yuga: Vitamina C Naturala 1000mg este special conceputa pentru a asigura sanatatea organismului in sezonul rece. Sustine sistemul imunitar si contribuie la prevenirea racelii si tusei. Este un produs 100% natural intr-o doza optima zilnica.

Indicatii si recomandari: Prevenirea si tratarea racelii si gripei, infectii respiratorii, la bolnavii aflati in convalescenta, ca tonic si stimulent general, anemie, efort fizic intens.

SKU 00038-1035242
EAN 6423602005244
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Vitamina C cu extract de macese, 1000mg, 1 doza, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.