Vitamina C, cu Zinc si D3, 60cpr, Dacia Plant

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 25,19 Lei 31,49 Lei
Descriere produs

Formula complexa care asociaza extracte standardizate din 3 fructe bogate in vitamina C (amla, catina si acerola), zinc (sub forma de bisglicinat) si vitamina D3 (sub forma de colecalciferol), recomandata in principal pentru aportul de vitamine, minerale si antioxidanti din surse naturale si intarirea sistemului imunitar. 

Mod de utilizare: Adulti si tineri de peste 15 ani: cate 2 comprimate de 2- 4 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. 

Copii intre 14 si 18 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. 

Copii intre 5 si 14 ani: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. 

Ingrediente: amla ( Emblica officinalis) extract 12:1 în bază de maltodextrină cu 17% vitamina C din fructe (500mg) ; cătină (Hippophae rhamnoides) extract din fructe (305mg), acerola (Malpighia glabra)extract cu 17% vitamina C din fructe (235 mg),stevia (Stevia rebaudiana)extract cu 60% rebaudiozidă -A (20mg), Bisglicinat de Zinc (9mg), lămâie (Citrus limonum) ulei esenţial (5 mg); portocal-dulce (Citrus sinensis)ulei esențial (5 mg); vitamina D3(colecalciferol) (400UI). agent de încărcare:stearat de magneziu vegetal, agenti antiaglomeranți: klucel, dioxid de siliciu coloidal; Doza zilnică maximă furnizată este de 1000 mg de vitamina C(1250% VNR*) ,3200UI vitamina D3(1600% VNR*) şi 7,2 mg de Zinc(72% VNR*) VNR* Valoarea Nutritionala de Referinta cf Regulamentului 1169/2011 

Atentionari si precautii:  Intoleranta la oricare dintre componentele produsului. 

Doza de yuga

Doza de yuga: Deficitul de vitamina C a fost asociat cu o crestere a frecventei si duratei racelilor. Carenta acestei vitamine favorizeaza dezvoltarea infectiilor de orice tip, iar sistemul imunitar slabit poate agrava orice infectie. Pericolul este mai mare la persoanele mai in varsta, in cazul carora aceasta slabire este mai accentuata. Cunoscuta si ca acid ascorbic, vitamina C are mai multe roluri in organism, insa cel mai important este in intarirea sistemului imunitar.  

Vitamina C nu poate fi insa sintetizata sau stocata de organismul uman. In acest sens, necesarul de vitamina C va fi asigurat printr-o alimentatie adecvata si cu ajutorul suplimentelor nutritive.  

Indicatii si recomandari: Vitamina C ajuta asadar la functionarea optima a sistemului imun, reducerea oboselii si extenuarii, imbunatatirea absorbtiei fierului, functionarea normala a metabolismului si protejarea organismului impotriva stresului oxidativ. 

 

SKU 00038-1015299
EAN 6421930322880
Brand Dacia Plant
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Vitamina C, cu Zinc si D3, 60cpr, Dacia Plant
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.