+ Vitamina E Naturala 400 Ui /30Cps Cosmo Pharm

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 38,10 Lei 39,99 Lei
Descriere produs

Cu un puternic efect antioxidant, vitamina E protejeaza membranele celulare, mentine integritatea celulelor contra actiunii destructive a radicalilor liberi (lupta impotriva stresului oxidativ), prevenind multe forme de cancer (digestiv, ovarian si de san) si incetinind procesul de imbatranire.
Descompune toxinele solubile in grasimi si, totodata, are grija de sanatatea epidermei si parului, sprijina sistemul imunitar, sanatatea inimii si vederea.
Vitamina E este o vitamina liposolubila care se obtine exclusiv prin dieta si aport de suplimente alimentare, dar pe masura ce imbatranim, nivelul vitaminei E scade, iar necesitatea suplimentarii creste odata cu inaintarea in varsta. Mai mult, pentru femeile insarcinate si pentru cele care alapteaza suplimentarea este esentiala unui organism sanatos.
Atentie la diferitele forme de vitamina E! Nu toate sunt la fel de eficiente! Studiile arata ca Vitamina E naturala (D-alpha tocoferol) este substantial mai bioactiva si biodisponibila decat vitamina E sintetica (DL- alpha tocoferol).
De exemplu, pentru a intelege concret diferenta dintre cele doua, 1 mg de vitamina E naturala (D-alpha tocoferil acetat) are o activitate biologica de 1.36 IU, in timp ce aceeasi cantitate de vitamina E sintetica (DL- alpha tocoferil acetat) are o valoare de doar 1 IU. Mai mult, studii recente au relevat si faptul ca vitamina E naturala este retinuta de catre organismul uman mult mai mult timp, avand o viata bioactiva si efecte mai indelungate.
Atunci cand vitamina E este administrata pentru beneficiile sale antioxidante, specialistii recomanda categoric alegerea Vitaminei E naturale in detrimentul celei sintetice.

Doza de yuga

Doza de yuga: Vitamina E naturala, numita si vitamina fertilitatii, are un rol esential in sanatatea functiei reproductive a organismului.

Indicatii si recomandari: indicat pentru afectiuni cardiovasculare, dismenoree, dereglari menstruale, fibrom uterin, varice, hemoroizi, spasmofilie, ascita, imunitate scazuta, lupus eritematos diseminat, Zona Zoster, astm bronsic.

SKU 00038-1030713
EAN 6424272005909
Brand COSMO PHARM
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
+ Vitamina E Naturala 400 Ui /30Cps Cosmo Pharm
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.