Crema de fata cu argint si aur coloidal, 75 ml, Vivanatura

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

27,99 Lei
Descriere produs

Descriere produs:

Crema include intr-o formula sinergica uleiuri naturale presate la rece, de migdale, masline, jojoba, acidul hyaluronic si metale coloidale precum, aurul, argintul si platina. In combinatie aurul si platina coloidala combat lipsa de vigoare a pielii, ajutand la refacerea colagenului, iar argintul coloidal este antibacterian si reintineritor. Aceste metale coloidale au multiple efecte anti-aging, sunt antioxidanti puternici si ofera protectie la radiatiile UV.

Uleiurile de migdale, germeni de grau, masline, susan, jojoba, au un continut bogat de vitamine si acizi grasi importanti crema fata ten normal sensibil arginti aur coloidal 240×240 Crema de fatacare emoliaza, revigoreaza si hranesc pielea. Aloe Vera are proprietati antiseptice si analgezice, previne aparitia acneei. Este un antiinflamator natural care contine vitaminele A, B1, B2, B6, minerale, precum si o mare cantitate de aminoacizi si enzime, usor asimilabile.

Extractul natural de trandafiri catifeleaza pielea si o rasfata cu parfumul suav si rafinat. Acidul hyaluronic hidrateaza in profunzime si are un rol esential in refacerea colagenului si a elastinei. Formula completa si complexa a acestei creme de fata este ideala pentru un lifting facial noninvaziv.

Prezentare:
75 ml

SKU 00038-76488355
EAN 5948501701284
Brand VIVA NATURE
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema de fata cu argint si aur coloidal, 75 ml, Vivanatura
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.