VIVA TOYS, CARUCIOR 2IN1 KINDERKRAFT PRIME2,SANDROSE BEIGE

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

2.653,60 Lei
Descriere produs

Caracteristici principale

  • Pentru copii de la naștere până la 22 kg
  • Amortizare îmbunătățită a roților și a cadrului
  • Unghiul de bază reglabil al coșului de transport
  • Cărucior orientat cu fața la spate și cu fața la față
  • Accesorii incluse: geantă de transport, masă de schimbat, adaptoare, protecții pentru picioare, husă de ploaie, plasă de țânțari, saltea pentru nacelă

Pentru copii de la naștere până la 22 kg

Căruciorul PRIME 2 în 1 PRIME 2 este conceput pentru copii de până la 22 kg. Există o nacelă mare cu saltea moale și bază reglabilă pentru nou-născuți și un scaun de cărucior spațios pentru copiii mai mari. Scaunul poate fi montat fie cu spatele, fie orientat spre față.

 

Amortizare îmbunătățită

Căruciorul are amortizare pe roți și pe cadru. Roțile mari sunt din cauciuc, cu umplutură din spumă - nu este nevoie să le umflați. Datorită amortizării îmbunătățite și a roților (roțile din față se rotesc la 360 de grade și au un mecanism de blocare pentru mersul în linie dreaptă), căruciorul se sprijină bine pe bordurile înalte.

 

Coș de transport spațios

Coșul de transport mare cu saltea moale este conform cu standardul EN 1466, ceea ce vă permite să vă transportați copilul în el. În plus, unghiul bazei poate fi reglat: deosebit de util dacă copilul dvs. are probleme cu băutul.

 

Pentru fiecare plimbare

Căruciorul PRIME 2 are o copertină mare cu un parasolar suplimentar. Baldachinul este impermeabil și are un filtru UPF50+ pentru a vă proteja copilul de razele UV dăunătoare.

 

Gamă largă de ajustare

PRIME 2 are o gamă largă de ajustare. Aceasta vă permite să reglați perfect coșul de transport, precum și spătarul și suportul pentru picioare ale căruciorului. În plus, puteți regla mânerul pentru părinți pentru a se potrivi înălțimii dvs.

Doza de yuga

Iată PRIME 2 - un cărucior multifuncțional 2 în 1 pentru copii de la naștere până la 22 kg. Pentru nou-născuți, a fost proiectat un marsupiu mare și confortabil, cu o saltea moale și o bază reglabilă pentru a face mersul mai confortabil - mai ales atunci când bebelușul dumneavoastră salivează. Pentru copiii mai mari, pe de altă parte, există un scaun mare pentru cărucior cu o gamă largă de reglaje ale spătarului și ale suportului pentru picioare. Acesta poate fi atașat spre înapoi sau spre înainte. Căruciorul PRIME 2 în 1 are o suspensie pe 4 roți și un cadru care absoarbe șocurile, pentru a vă menține copilul confortabil atât pe potecile cu pietriș, cât și pe pavelele accidentate. Coșul de transport este detașabil și poate fi luat cu dvs. în casă datorită conformității sale cu standardul EN 1466. În plus, părinții sunt așteptați de un set de accesorii utile.

SKU 00038-76488628
EAN 5902533922871
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
VIVA TOYS, CARUCIOR 2IN1 KINDERKRAFT PRIME2,SANDROSE BEIGE
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.