VIVA TOYS, CARUCIOR 3IN1 KINDERKRAFT A-TOUR,LIGHT GREY

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

1.938,90 Lei
Descriere produs

Carucior 3 in 1 A-TOUR Kinderkraft 

Acesta este A-TOUR - un carucior pentru copii 3-in-1 multifunctional, care a fost proiectat pentru fiecare parinte. Nu conteaza unde locuiesti. A-TOUR este doar pentru tine si copilul dumneavoastra! Rotile mari, puncturabile, un scaun transformabil si o sarcina de carucior de pana la 26 kg combinate cu reglare, dimensiuni mari ale scaunelor si solutii practice il fac un scaun cu rotile adaptat atat la zonele urbane, cat si la cele rurale.

Intr-o clipa, veti transforma scaunul dintr-un landou intr-un cadru de mers cu ajutorul unor curele speciale dedesubt. Doar cateva miscari! In plus, va veti bucura cu siguranta de o buna suspensie pe toate rotile, datorita careia caruciorul este extrem de manevrabil si usor de condus. A-TOUR are, de asemenea, un SISTEM DE CALATORIE, adica un scaun auto 0-13 kg si adaptoare in set. Datorita lor, puteti pune scaunul in cadrul caruciorului atunci cand copilul adoarme in timp ce calatoreste cu masina.

Usor si manevrabil

Caruciorul A-TOUR este usor si reversibil. A fost proiectat astfel incat sa poata fi ghidat liber cu o singura mana. Acest lucru este facilitat de manerul confortabil al parintelui, rotile din fata rotative la 360 de grade si capacitatea de a le bloca in pozitie verticala atunci cand merg pe teren dificil.

Scaunul 2 in 1

A-TOUR este un carucior pentru copii de la nastere pana la varsta de 22 kg, care este de aproximativ 4 ani. Scaunul transformabil poate fi usor transformat dintr-un landou intr-un carucior. Aceasta solutie va va permite sa economisiti spatiu la depozitarea unei nacele separate atunci cand copilul va creste in afara acesteia.

Roti care nu trebuie umflate

Caruciorul A-TOUR are suspensie cu 4 roti, datorita careia nu se va teme de borduri sau trasee forestiere. Nu trebuie sa le umflati, astfel incat sa puteti merge la o plimbare in orice moment - fara a fi nevoie sa verificati aerul din anvelope. Rotile sunt perfecte pentru orice tip de teren.

Multifunctional

A-TOUR are un scaun 2-in-1, datorita caruia puteti transforma din landou spatios intr-un carucior confortabil, in cateva miscari. Scaunul caruciorului poate fi montat in fata sau in spate, adaptandu-l la nevoile copilului.

Posibilitatea fixarii scaunului pe cadru

A-TOUR are posibilitatea de a atasa scaunul inclus in set la cadrul caruciorului. Micutul a adormit in masina si tu trebuie sa mergi la cumparaturi? Nimic nu se pierde: desfaceti scaunul auto, fixati-l in cadrul caruciorului si mergeti la plimbare!

Interval de reglare mare

A-TOUR ofera o gama completa de ajustari - atat in ceea ce priveste scaunul, landoul, cat si manerul parintelui. Puteti seta scaunul intr-una din cele 3 pozitii si mariti cabina impermeabila UPF 50+ pentru a va proteja mai bine copilul. Are o parasolar suplimentar si un panou de ventilatie, acoperit cu material.

Mers ergonomic

Mama scunda, tata inalt? Schimbarea parintelui care conduce caruciorul nu va afecta confortul mersului - manerul nu numai ca are o ajustare in 8 pasi, dar are si o forma ergonomica. Ofera o prindere mai confortabila si, in consecinta, o manevrare mai usoara a caruciorului.

Informatii suplimentare

  • Carucior 3 in 1
  • Scaun 2-in-1: Transformati usor gondola intr-un carucior
  • Pentru copii de la nastere pana la 22 kg
  • Accesorii: suport pentru pahare, plasa pentru tantari, pelicula de ploaie, husa pentru picioare, geanta pentru mama, insertie moale pentru scaun si landou, adaptoare*
  • 2 directii pentru mers pe jos
  • Bariera de protectie rotativa la 360 de grade
  • OPRIRE frana si DEPLASARE, actionare sus
  • Centuri de siguranta in 5 puncte cu protectii
  • Roti pivotante frontale cu blocare in linie dreapta
  • Cos cu o greutate de pana la 4 kg

Adaptoarele incluse sunt compatibile cu scaunele pentru copii:

Kinderkraft®: MINK, Kiddy®: Evoluna I-Size 2, Evolution Pro 2, Maxi Cosi®: Mico, Mico AP, Mico NXT, Mico Max 30, Citi, Cabrio, CabrioFix, Cybex®: Aton, Aton 2, Aton Q, BeSafe®: iZi Go, iZi Go Modular, Nuna®: Pipa.

Realizare

  • Cadru: metal
  • Invelis: poliester
  • Bariera si manerul parintelui: Piele ecologica
  • Roti: cauciuc cu umplutura de spuma

Dimensiuni

  • Pliat: 72x60x26
  • Desfasurat: 105x60x90

Roti:

  • fata: 20 cm
  • spate 30 cm

Greutatea caruciorului (scaun si cadru): 12 kg

Greutatea scaunului propriu-zis: 4 kg

Greutatea cadrului propriu-zis: 8 kg

SKU 00038-76488626
EAN 5902533921614
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
VIVA TOYS, CARUCIOR 3IN1 KINDERKRAFT A-TOUR,LIGHT GREY
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.