VIVA TOYS, CARUCIOR 3IN1 KINDERKRAFT INDY2,NATURE VIBES

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

1.020,00 Lei
Descriere produs

Carucior sport Kinderkraft INDY2, NATURE VIBES INDY2 NATURE VIBES este un carucior extrem de manevrabil, compact, pentru copii. &bdquoUsurinta de utilizare&rdquo este sintagma care il caracterizeaza perfect. Usor de transportat - cantareste putin si il poti sprijini de haine fara a risca sa te murdaresti. Usor de pliat - o poti face cu o singura mana! Usor de utilizat - asigura reglarea lina a spatarului si 2 pozitii ale suportului pentru picioare. În plus, INDY2 NATURE VIBES vine echipat cu accesorii practice pentru orice vreme. Ai nevoie de un carucior de oras pentru utilizare in fiecare zi? Sau poate ai deja un carucior multifunctional, dar ai nevoie de un model usor si manevrabil pentru plimbari scurte? Cautati caruciorul perfect pentru calatorii? INDY2 NATURE VIBES este cea mai buna alegere pentru tine si copilul tau. Usor si comod INDY2 NATURE VIBES reprezinta confort si functionalitate in fiecare zi. Este extrem de usor si simplu de transportat - cantareste doar 6,4 kg si il poti ridica si de bara de siguranta. si datorita asa-numitei zone curate (cand este pliat, rotile sunt pozitionate pe o parte), nu va veti murdiri hainele in timp ce transportati caruciorul. Mobilitate Datorita TRAVEL SYSTEM te poti bucura de mobilitate. Este suficient sa cumparati adaptoare universale pentru a monta scoica auto. Pliere simpla Sistemul CLICK & FOLD permite plierea caruciorul cu o mana, chiar si atunci cand tineti un copil sau o geanta de cumparaturi in cealalta. Sistemul de blocare AUTO LOCK va proteja imediat caruciorul impotriva desfacerii.

Cand este pliat, caruciorul sta singur, ceea ce faciliteaza depozitarea lui in timpul transportarii.Toate acestea transforma chiar si calatoriile cu transportul public intr-o placere. Din primele zile de viata Carucior pentru copilul nou nascut? În INDY2 NATURE VIBES poti transporta cu usurinta bebelusul. Intervalul mare de reglare a spatarului si cele 2 pozitii ale suportului pentru picioare va permit sa reglati cu usurinta pozitia culcat. Este, de asemenea, o functie utila pentru copiii mai mari - va face posibil un pui de somn confortabil in timpul plimbarii. Centurile de siguranta in 5 puncte pot fi ajustate cu usurinta pentru nou-nascut. Acestea vin echipate cu tampoane moi. Pentru orice vreme Copertina impermeabila cu filtru UPF 50+ - protejeaza copilul de ploaie si soare puternic. Filtrul acopera intreaga tesatura, nu doar copertina, si de aceea materialul nu va fi estompat. INDY2 NATURE VIBES are, de asemenea, un parasolar suplimentar. Design modern INDY2 NATURE VIBES nu este doar un carucior practic pentru utilizare in fiecare zi, de asemenea, este proiectat estetic si disponibil in mai multe versiuni moderne de culoare. Pentru orice drum Rotile manevrabile, fara intretinere, cu sistem de amortizare, sunt rezistente la perforare si sunt fabricate din spuma durabila. Amortizarea reprezinta garantia unei calatorii placute, iar posibilitatea de rotire a rotilor din fata cu 360ᵒ face ca, caruciorul sa fie extrem de agil si usor de condus. Puteti evita orice obstacol fara cea mai mica problema.

Fabricatie Materiale Husa poliester Copertina poliester Cos poliester Roti spuma EVA Dimensiuni produs desfacut/intins 80 x 45 x 103 cm Dimensiuni produs pliat 65 x 44 x 30 cm Dimensiuni spatar 43 x 31 cm Dimensiuni scaun 18,5 x 33 cm Dimensiuni suport pentru picioare 14 x 35 cm Lungimea totala a scaunului (pozitia culcat) 77 cm Distanta scaunului de la sol 47 cm Înaltimea manerului pentru parinte 103 cm Dimensiune cos de cumparaturi 40 x 35 x 12 cm Roti Diametrul rotilor din fata 14 cm Diametrul rotilor din spate 14 cm Grosimea anvelopei fata 3 cm Grosimea anvelopei spate 3 cm Diametrul interior al rotii din fata 10 cm Diametrul interior al rotii din spate 10 cm Distanta dintre rotile din spate 45,5 cm Distanta dintre rotile din fata 45,5 cm Greutate 6,4 kg Destinatie Carucior pentru copii de la nastere pana la 15 kg.

SKU 00038-76488627
EAN 5902533920624
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
VIVA TOYS, CARUCIOR 3IN1 KINDERKRAFT INDY2,NATURE VIBES
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.