Crema Intretinere Sani, 75 ml, Viva Natura

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

22,99 Lei
Descriere produs

Descriere

Descriere generala

Crema pentru sani VivaNatura a reunit intr-o formula completa, ingredientele cu efecte benefice in ceea ce priveste intretinerea sanilor. Masajul sanilor tonifica pielea si tesuturile profunde ale sanilor, determina cresterea in volum a acestora.

Mararul, feniculul si anasonul, care se gasesc in compozitia cremei, contin fitohormoni, estrogeni vegetali, care ajuta la dezvoltarea sanilor si a caracterelor sexuale feminine. Uleiul de germeni de grau are efecte remarcabile in ceea ce priveste tonifierea si elasticizarea pielii, previne imbatranirea ei si aparitia vergeturilor, prin stimularea sintezei de colagen si elastina. Este bogat in vitamine, in special vitamina E si K, si acizi grasi polinesaturati.

Uleiul de jojoba este un antioxidant puternic, care protejeaza celulele de efectele daunatoare ale radicalilor liberi, este hidratant, are un continut ridicat de minerale si vitamine, nu astupa porii si se absorbe usor, datorita structurii asemanatoare celei a uleiurilor din pielea noastra. Uleiul de masline, recunoscut pentru proprietatile sale deosebite, are efecte anti-aging, hraneste si protejeaza pielea, prin continutul bogat de nutrienti.
In compozitia cremei se regasesc si alte ingrediente atent selectionate care contribuie la intretinerea si cresterea sanilor, cum ar fi: schinduful, pueraria, lemnul dulce.
Contine 98 % substante naturale.

Masajul (automasajul) sanilor realizat cu Crema pentru sani VivaNatura poate ajuta la eliminarea anumitor deficiente ale sanilor.

In general, masajul se realizeaza pe toata suprafata sanilor prin miscari circulare, evitand frecarea excesiva a mameloanelor, pentru a nu apare astfel senzatia de iritare. Masajul dureaza, in medie, 10 minute.

In functie de rezultatul pe care doriti sa-l obtineti, se poate folosi o cantitate mai mare de crema, iar masajul se va realiza un timp mai indelungat, eventual chiar de 2 ori pe zi.

Masajul (automasajul) sanilor este cea mai rapida si, din anumite puncte de vedere, cea mai eficienta tehnica pentru remedierea inegalitatii ca dimensiuni a sanilor. Intr-o prima faza, se va insista cu masajul de crestere pe sanul mai redus ca dimensiuni, ulterior se va face acelasi tip de masaj la amandoi.

Mod de utilizare:

  • Crema se aplica pe pielea foarte curata. 
  • Se maseaza sanii cu ajutorul cremei, pe toata suprafata si in jurul conturului lor. 
  • Masajul se realizeaza atat superficial cat si profund (cu centrul palmelor la nivelul mameloanelor), cu miscari de frictiune si de rotatie.
  • Masajul dureaza in medie 10 minute. 

A se evita excesul de masaj sau frictiune asupta sanilor (numai daca se constata o tendinta de iritare).

SKU 00038-75484339
EAN 5948501700119
Brand VIVA NATURA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema Intretinere Sani, 75 ml, Viva Natura
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.