Ceai Volbura, 50g, StefMar

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,19 Lei 3,99 Lei
Descriere produs

Volbura Actiune farmacologica: Laxativ energic; coleretic-colagog; maturativ. Pentru uz intern, produsul are o actiune purgativa mai putin iritanta comparativ cu alte preparate si aceasta se datoreste rezinelor si produsilor de scindare mentionati. De asemenea mareste secretia biliara, influentand favorabil avtivitatea ficatului. Extern, se foloseste sub forma de cataplasme in tratamentul furunculelor si abceselor.

Mod de administrare: Se intrebuinteaza sub forma de infuzie, care se prepara din 2 lingurite de produs maruntit la o cana de apa si se bea o cana dimineata pe stomacul gol (ca purgativ). Pentru cataplasme, se prepara o infuzie din 50 gr planta maruntita la un l apa.

Principii active: Rezine (din heterozidele convol-vulina si jalapina), tanin, vitamina C. 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Stefmar este o companie romaneasca cu sediul la Valcea si care comercializeaza o larga gama de ceaiuri medicinale si nu numai, atat vrac cat si la pliculete. Producatorul se bucura de notorietate datorita varietatii sale mari si datorita calitatii produselor.

Indicatii si recomandari: Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra in ambalajul original, la loc ferit de lumina directa a soarelui, la temperaturi intre 15-25 de grade Celsius.

SKU 00038-1028143
EAN 6422579001204
Brand STEF MAR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai Volbura, 50g, StefMar
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.